skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Dorobenie sklopnych dveri na Feliciu pickup
-> StepaNoFUN: v Roce 14 se běžně zánovní zadní čela pohybovali celý kolem dvojky. 

-> jarddo: Nový dveře neseženeš a když by náhodou jo, tak nezaplatíš... Jenom vnitřní díl stál nesmysl (jetli mě paměť neklame, tak kolem 3tis), venek byl jestli si dobře pamatuju kolem 8mi tis...
Ideálně se občas objevovaly dveře sundaný z novýho auta (právě kvůli montáži nástavby) na aukru za dobře - 3-4 tis....
Ideálně se občas objevovaly dveře sundaný z novýho auta (právě kvůli montáži nástavby) na aukru za dobře - 3-4 tis....
Aha,takze to bude easy,dakujem za info,takze už iba zohnať dvere z nejakej jazdenky aby boli komplet.Predpokladam že na nových dverách to všetko nebude.
-> jarddo: zavity má boku jsou taky. Budto je do nich daný spodni pant křídlových dveří, nebo omezovač sklopení čela.
Boční zámek jsou stejný jako z jiných dveří a montují se místo pantů dveří od boudy, na táhla sklápění jsou tam taky připravený závity.
OK,Dik a čo tie bočné zámky na zaistenie zadného cela +tie mechanizmy po stranách čo obmedzovače ktoré zaisťujú ,istia dvere aby sa sklopil iba na 180stupnov. Na to všetko už bude a je na karosérii?dik
-> jarddo: stačí sehnat sklopný čelo, uchyty tam jsou. Když odděláš zadní plastovej narazník, uvidiš je.
Dobry den.
Ma prosim niekto z Vas skusenost s dorobenim zadnych sklopnych dveri na feliciu pickup.Mam ho bez nadstavby [ani ju nepotrebujem] ktorej sucastou boli az do stran otvaratelne dvere ale potreboval by som dorobit sklapacie.Je to mozne?Su v karoserii uz montazne body aj na pickup "Valnicek"alebo treba nieco dorabat.,improvizovat ??.
Dik
Ma prosim niekto z Vas skusenost s dorobenim zadnych sklopnych dveri na feliciu pickup.Mam ho bez nadstavby [ani ju nepotrebujem] ktorej sucastou boli az do stran otvaratelne dvere ale potreboval by som dorobit sklapacie.Je to mozne?Su v karoserii uz montazne body aj na pickup "Valnicek"alebo treba nieco dorabat.,improvizovat ??.
Dik