skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Volba stříkací pistole pro autolaky
-> TechniX: z tychto troch,urcite Schneider,ale pozri si aj Sata 100B,ta je vhodna na take vysokovizkozne farby,a je to dost univerzalna pistol,ako na laky,epoxidy plnice,a v praci s nou striekame aj metalizu,(autobusy,stroje navesy) ja som si ju zaobstaral v tryske 1.6 za 250e,za mna dobra,v cechach som ju videl na nejakych strankach za cca 5300kč
Už delší dobu hledám nějakou lepší stříkací pistoli na autolaky. Trysku potřebuji 1.7 nebo 1.8 na epoxidové a polyuretanové barvy. Prohledal jsem co se na internetu nabízí a dám sem nějaké odkazy, jestli s těma pistolema má někdo nějaké zkušenosti, budu rád i za doporučení jiných pistolí s kterýma jsou dobré zkušenosti. Pistole typu Sata vím že je špička, ale tolik zase investovat zatím teď nemohu.
1. Poměrně levná varianta
www.powerplus.cz/index.ph p?akce=produ...
2. Je k tomu i velká sada trysek, ale přijde mi že to je na stejném principu jako od Power plus
www.bahco-naradi.cz/www-b ahco-naradi-cz/.../5102-St rikaci-pistole-HVLP-BAHCO- BPHVLP01?gclid=CObX...
3. Schneider s 1.8 tryskou
www.schneider-airsystems. cz/Products/.../Product-De tail.aspx?pid=D03031...
Zatím sem celé roky používal pistole s HVLP .. nevím jestli třeba na autolaky není lepší pistole LVLP ?
Děkuji za rady a zkušenosti.
1. Poměrně levná varianta
www.powerplus.cz/index.ph p?akce=produ...
2. Je k tomu i velká sada trysek, ale přijde mi že to je na stejném principu jako od Power plus
www.bahco-naradi.cz/www-b ahco-naradi-cz/.../5102-St rikaci-pistole-HVLP-BAHCO- BPHVLP01?gclid=CObX...
3. Schneider s 1.8 tryskou
www.schneider-airsystems. cz/Products/.../Product-De tail.aspx?pid=D03031...
Zatím sem celé roky používal pistole s HVLP .. nevím jestli třeba na autolaky není lepší pistole LVLP ?
Děkuji za rady a zkušenosti.