skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Celolak
casu mam zatim fakt mraky, sbiram informace
-> a13sh 22.03.17 12:15:04: S tímto už Ti nepomůžu. Nevím úplně jaká je praxe lakošů, příp. konkrétně toho tvého.
Šak máš čas, ne? Tak to tady proberete ještě s ostatníma
.
Šak máš čas, ne? Tak to tady proberete ještě s ostatníma

-> a13sh: Ja by som nedal nikomu nastrojené auto na lakovanie.Keď som riešil celolak tak som to komplet odstrojil a tým myslím fakt na všetko,ostala tam iba stropica,a zalepil všetky káble aby to nebolo od farby.
No to bych právě nechtěl,aby mi zaprášil interiér nebo něco co by neměl,ale stejně tak nechci vypláznout balík za lak a po roce řešit,že se to někde loupe nebo něco podobného. Jako hodlám s tím jet k jednomu přímo na doporučení,sříká jak nové auta,tak i veterány takže zkušenosti by mít měl já jen chci být v obraze.
Chcu to auto mít na dlouhou dobu a nerad bych se na to za pár let díval a říkal si "kdybych tehdy udělal to a to jinak...."
Chcu to auto mít na dlouhou dobu a nerad bych se na to za pár let díval a říkal si "kdybych tehdy udělal to a to jinak...."

-> a13sh 22.03.17 11:47:50: Tak to bude záležet komu auto dáš na lak. Pokud poctivej člověk dostane do ruk celý auto aby sám oddělal/zamaskoval asi to bude v pohodě. Pokud to uděláš ty dopředu, asi obdobný výsledek.
Co jsme dávali auto na lakovačku, tak vím že spousta věcí bylo sundaných a stejnak bylo zastříkaný úplně všechno... okna, palubka, pozinkovaný držáky světel, myslím aj sedačka dokonce.
Co jsme dávali auto na lakovačku, tak vím že spousta věcí bylo sundaných a stejnak bylo zastříkaný úplně všechno... okna, palubka, pozinkovaný držáky světel, myslím aj sedačka dokonce.
No zvažuju jaký zvolit postup pro příští rok. Moje užovka je zvenku v bídě - různé lokální opravy štětcem,zdrsněný povrch,sem tam důlek,vyšisované fleky atp. A chci to auto dát zvenčí dohromady,měnit hodlám jen přední blatníky jinak chci aby zůstalo tak jak je - kastle je totiž zdravá. No a zajímá mě co všechno se musí odstrojovat,jak to připravit pro lakýru,co si lakýra připraví sám atp. Barvu chci samozřejmě takovou jaká tam byla. Zjišťuju to zatím předběžně,ještě jsem s tím u lakýrníka na konzultaci nebyl,ale až tam pojedu tak bych byl rád aspoň v rámci možností připravený co mě čeká,protože jsem to nikdy neřešil.
-> a13sh 21.03.17 22:38:49: To je přímo tuten chlapec 
skoda-virt.cz/cz/.../6386 -crusher-es
...my jsme to taky řešili, resp. děda zajistil někoho (hodně let dozadu). Ovšem výsledek velmi bídný.
Copak bys potřeboval vědět?

skoda-virt.cz/cz/.../6386 -crusher-es
...my jsme to taky řešili, resp. děda zajistil někoho (hodně let dozadu). Ovšem výsledek velmi bídný.
Copak bys potřeboval vědět?
Diky za odkazy a nahodou nekdo kdo resil lak celeho auta jen zvenku?
Hosi muzete me nakopnout ke zdejsim uzovkam u kterych majitele resili celolak?
Diky za odkazy.
Diky za odkazy.