-> Petuli: Paulin určitě ne - ten je fajn na převodovky apod, ale na střešák fakt ne. Neumím popsat, proč, asi jsem už dneska moc unavenej, ale věř mi :)
Ten silikon asi klidně, jen bych to potom nechtěl sundavat ;-)
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Střešní okno-tmel
-> Petuli: Ja myslím že určite áno, prečo nie.
-> Petuli: Aj tak sa dá.
-> minno: chci ho nanést po obvodu rámečku,dát na střechu,dotáhnout spodním rámečkem a utřít to,co z pod něho vyleze
-> Milan 136: Není za co.
-> Bedřich: díky
-> Milan 136: Na omak to zaschne.Ale hmota je stále měkká.Lze to odstranit technickým benzínem, ale po aplikaci se má přebytečný materiál odstranit rukou.
-> Kocvin: Ten je po zaschnutí tvrdý.
-> Kocvin: Ten je po zaschnutí tvrdý.
Já na střešáky používal polyuretan k+d od wurthu a naprostá spokojenost :)
-> Bedřich: jak se to chová? Na omak to zaschne, nebo je to takovej ten stále špinivej tmel?
-> Petuli: Ja som použil karosársky tmel Dinitrol 410 UV. Po zaschnutí je to taká čierna gumená tesniaca hmota: www.colorshop.cz/tmelenie
-c235/dinitrol-410-uv-karo
sarsky-lepici-a-tesnici-tm
el-cerny-i729
Pod rámik okna som ho nedával, tam je predsa tesnenie. Dal som ho až po montáži okna po obvode rámika na streche (vytesniť malé štrbinky), prebytok zotrieť prstom a OK, ani ho tam nevidno. Drží to tak už 3,5 roka.
Pod rámik okna som ho nedával, tam je predsa tesnenie. Dal som ho až po montáži okna po obvode rámika na streche (vytesniť malé štrbinky), prebytok zotrieť prstom a OK, ani ho tam nevidno. Drží to tak už 3,5 roka.
-> Milan 136: Ano.
-> Bedřich: máš osvědčený?
Zeptám se Vás,už jste určitě měnili střešní okno,jaký použít tmel pod rámeček?Byl tam od výroby černý tmel stále lepící.Děkuji předem za info.