skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Zadní opěrky škoda 120
prohledat
22 příspěvků (zobrazeno 1 až 22) od 28.01.2017 do 01.02.2017, založil/a majlosnovas
-> rsvancara: :nedávno je někdo prodával i tu mám dojem? I IPURů byly dva druhy,plná kostra a jen obvodová ,někde jsem je viděl snad i v eshopu nové.-)
-> Bukaj 30.01.17 09:54:20: Já je sehnal do rezervy ještě levněji než ty..:-) ale byla to také podobná náhoda- pán je měl v bedně s bordelem a říká, no jasně, vemte si to, co s tím, s bordelem, musel bych to stejně vyhodit..:-)
-> sep: Jo, použil jsem přední, zkrátil, provrtal, naťukl ten pojišťovací nejtek... ale byl to problém něco sehnat no :-)
Malá vsuvka,jsou dva druhy držáků,s delším a kratším závitem podle typu plata,kratší typ nejde použít pro plato 130GL s odhlučněním,jinak IPURy by měly jít použít po zkrácení i přední a ty se nové sehnat ještě dají.
-> Bukaj: však jo, ono to nějak dopadne ;)
-> majlosnovas: Tak ono by to nemělo být složité - buď se držet originálu a vyrobit naohybané příložky dle děr v plechu pod platem, nebo improvizovat

-> Bukaj: mam je právě bez držáků, musím to nějak vymyslet jak to uchytit právě :-(
-> David. 31.01.17 09:27:47: Jednu sadu som bral od teba aj ja, ale to bolo v r. 2008 myslím.
-> David.: Nojo, 12 let je 12 let 

-> Bukaj: ano několik sad, já si tenkrát bral pro sebe jednu do zásoby(v autě byly) a zbytek jsem bral klukům co je chtěli, takže se vše rozprodalo. tenkrát bylo prakticky vše i skla na kupé všechny, GL čalounění dveří. skoro vše na co si člověk vzpomněl
-> David.: Tak nové jsem to nikdy neviděl. To bylo k mání v CZ?
cena nové sady opěrek+držáků a krytek asi před 12ti lety byla kolem 900,-
-> majlosnovas: A jsou včetně držáků?
-> Bery: Já jsem ty své opěrky, které mám ve 130LPG koupil asi před třemi lety za 200 od pána, který má na ježdění do lesa pro dřevo exportní 130GL bez papírů (tedy přemluvil jsem pána, jestli bych si je mohl vymontovat a i když nic nechtěl, dal jsem mu ty dvě kila). Ale IPUR je hodně vyžraný od slunka...
...před asi 2 lety mi za ně někdo nabízel 1000 Kč.
Jaká je "běžná" tržní cena se asi u dílu, který není běžně na prodej říci nedá...
...před asi 2 lety mi za ně někdo nabízel 1000 Kč.
Jaká je "běžná" tržní cena se asi u dílu, který není běžně na prodej říci nedá...
-> rsvancara: dik za info.
-> Bery: Sedanový jsem viděl jsem je na prodej za těch víc jak 10 let, co tu straším jen asi 2x (cenu si už nepamatuju). Já sám jsem měl docela honičku sehnat ten ipur (nevyžranej od slunce).
Ty z rapida se svýho času prodávaly za 1000-1500 za sadu (podle stavu látky a koženky). Jedny jsem kupoval a pak prodával Targovi.
Dneska bude cena asi jinde a když ne, tak budou hned pryč.
Ty z rapida se svýho času prodávaly za 1000-1500 za sadu (podle stavu látky a koženky). Jedny jsem kupoval a pak prodával Targovi.
Dneska bude cena asi jinde a když ne, tak budou hned pryč.
Zkusim jeste jednou... A za kolikpak se to prodava???
Nemel by někdo tyto držáky k prodeji?
Za kolik se to tak prodava nevis?
Trojuholníkové držiaky má Rapid, škoda 120 má držiaky takéto: skoda120.inetbox.sk/skoda
.php?id=foto&am...
Ahoj chtěl bych se zeptat jestli někdo nevíte technické rozměry trojúhelníkových držáků zadních opěrek, díky za rady