skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Plecharina rapid
prohledat
25 příspěvků (zobrazeno 1 až 25) od 28.11.2016 do 23.12.2016, založil/a Jiří Dostál
-> Hurdis: 

-> Bukaj: Jinak jo, není to tajemství, podle posledních zpráv má v ČR internet už dost lidí. A hromada z nich umí číst.
Ale ne každý má rozvědku za hranicema. PL je ještě docela výtěžná lokalita.
A díky tomu, že se za určitých podmínek dá najít cesta obchodní, byť zdaněná (podporujme státní rozpočty zemí eurozony), dá se to i vyfakturovat.

Ale ne každý má rozvědku za hranicema. PL je ještě docela výtěžná lokalita.
A díky tomu, že se za určitých podmínek dá najít cesta obchodní, byť zdaněná (podporujme státní rozpočty zemí eurozony), dá se to i vyfakturovat.
-> Bery: Sem, kam jinam. -> StepaNoFUN: Hele, co děláš? Až zase budu v průseru, tak si zavolám někoho jinýho
!!

-> Bery: Ta kastle bude za pár let mít o dost větší cenu (vzhledem k tomu, že jí skoro nic není), ale otázkou je právě to "dobrý" ubytování... Můžem ji zkusit vyvěsit pod strop (techniku seženem), ale otázkou je, jestli bude rozumně kam, aby tam mohla pár (desítek?) let zůstat a pak potřeba aktuálních financí...
Nebo ke me do stodoly. Kdyz nesezenu ubytování pto jednu kastli,ozvu se. Pred chvili jsem to probiral se Stepanem a zatim nemam jasno...
-> Hurdis: Maďarsko? Polsko? Nebo někam dál?
Během minulého měsíce jsem si zkompletoval chybějící díly na další karoserii 3mi telefonáty a 4mi maily. A nepřekročil jsem plánovaný rozpočet.
Ale sežeňte mi slušnou karoserii...
Nechci, ale budu muset poslat kolegu tam, kde ještě něco trochu použitelného mají.
Ale sežeňte mi slušnou karoserii...

Nechci, ale budu muset poslat kolegu tam, kde ještě něco trochu použitelného mají.
-> Bukaj: Tak toto som ešte nevypozoroval,ale ani ma to neprekvapuje.
Já koupil druhošku vnitřního poběhu (resp. jen opravný plech) a musel jsem to pak dolaďovat sikovkama (víc zakroutit a popotáhnout dovnitř) a po nabodování blatníku jsem to co přečnívalo uřízl flexou podle toho blatníku :-)
Takže emkové na užovku myslím jdou taky :-)
Takže emkové na užovku myslím jdou taky :-)
-> isti: Jsou odlišné ve tvaru žlábku oblouku, aby přesně seděly do vnějšího lemu. Mkové vnitřní lemy poznáš na první pohled podle prolisu v horní části

O tom som ešte nepočul že by užovkové a Mkové vnútorné lemy boli odlišné.Sedan a rapid je to isté.
-> Nwkt: užovka em to je jasný ale u tohohle sem se fakt lekl.. sháním teď taky zrovna vnitřní vnější lemy na levou stranu a tak nějak žiju v tom že seženu co bude na Em a vyřežu to
-> tunerlada: Hlavní rozdíl je Mko a užovka. Ale myslím že Rapid je stejnej jako sedan
-> ulicek: vnitrni zadni lemy na rapida jsou jine než na 120? :O
-> ulicek: Tak zavolat mu můžu .. ale osobně se s ním zřejmě nepotkám .. mám ho malinko z ruky ..
-> CHIP: volal si mu?? On toho ma mraky po baraku a na internetu minimum...
Vzdy me provede po baraku skladech a ma tam veci (opravdu mnoho veci, ktere na netu neinzeruje)... chce to tam jet osobne ...
Nedavno sem jedny videl na bazoši, myslim že je prodava nekdo z sk
Vzdy me provede po baraku skladech a ma tam veci (opravdu mnoho veci, ktere na netu neinzeruje)... chce to tam jet osobne ...
Nedavno sem jedny videl na bazoši, myslim že je prodava nekdo z sk
Tak jsem se díval .. a Krbec pouze vnější lemy .. vnitřní už nemá.
-> CHIP: Ty se jeste v dnesni dobe daj.jeden par sem kupoval od mistniho clena za velice peknou cenu...Jinak co vim tak je ma pan Krbec,naposled kdyz sem tam byl,tak je mel,ale take mizej rychle...Ja nasyslil predni podbehy v nekolika parech...Jeste ze jsou tak skladny

-> CHIP: To je problém hocikde kúpiť?
Co třeba zadní vnitřní a vnější lemy ? Ty bych do zásoby vzal .. :-)
-> Jiří Dostál: Prostě je potřeba si uvědomit, že Rapid je dneska žádané zboží a čím větší trosky se prodávaj, tím víc lidi vysávaj díly z dostupných zdrojů a jsou ochotný to zaplatit :-).
Další faktor je, že málokterých dílů bude na trhu vyrobeno víc než je k dispozici teď. Už jich bude jen míň.
Další faktor je, že málokterých dílů bude na trhu vyrobeno víc než je k dispozici teď. Už jich bude jen míň.
-> Jiří Dostál: Dá se sehnat všechno. Máš naspořeno?
A nebo ukecat někoho, aby něco pustil ze svých zásob, ale každý ti řekne, že sám má málo :D:D
Už je problem něco sehnat, já osobně vykoupil 2 krámy a zbavil je tech dílu a prodejci sou radi, že jim to zmizne z regalu, ale na tohle je již pozdě... Moc toho neni
Burzy už jsou take plne překupniku a musis vybírat pořadne a nedávat za to majlant.
Občas se něco objeví na bazoši, ale chce to neotalet a hned pro to jet i když je to na druhe strane republiky (mluvim z vlastní zkušenosti)
Už je problem něco sehnat, já osobně vykoupil 2 krámy a zbavil je tech dílu a prodejci sou radi, že jim to zmizne z regalu, ale na tohle je již pozdě... Moc toho neni
Burzy už jsou take plne překupniku a musis vybírat pořadne a nedávat za to majlant.
Občas se něco objeví na bazoši, ale chce to neotalet a hned pro to jet i když je to na druhe strane republiky (mluvim z vlastní zkušenosti)

Da sa, treba obchadzat burzy, priekupnikov, bazos, atd.
Zdravím poradi někdo jestli se dá ještě někde koupit nova plecharina na rapida?popripade i jine nove dily,moc diky