skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Upozornění na parádní firmu jež chromuje
-> Luky: Jo Galvenn je super. Kdyz jsem delal u jednoho zmrda ve slevarne, tak jsme tam nechavali niklovat nebo chromovat a bylo to vzdy super. Samozrejme ten zakladni material musi bejt ok a nesmej z nej lezt sracky...
-> CHIP: chromynaveterany.cz celkem fajn přístup, ikdyž občas se to zdrží a cena/kvalita na výbornou, nechával jsem dělat nádrž na ČZ 125t včetně vyrovnání, řidítka, rámeček světla, kryt přepínače a řadičku. vyšlo to bratru někde kolem 3500,-
-> CHIP: něco nám dělal Galvenn a asi docela dobrý
-> wlad: Dost hrůza teda .. mě by spíš zajímala nějaká spolehlivá firma, která mi to nachromuje dokonale za příjemnou cenu.
Tak to asi nebylo s mědí, bronzem pod chrom co? Mělo by být...
No, "hezký" to maj...
Ahoj všichni, pokud se na své miláčky chystáte něco chromovat, tak vřele nedoporučuji firmu pana Jiřího Bárty (www.superchrom.cz). Dal jsem mu udělat pár dílů na motocykl Sachs. Po pár měsících uhánění jsem díly dostal. Třetinu jsem mu jich poslal zpátky, protože hoši po leštění zapoměli umejt leštící pastu a ta vybublala. Po odeslaní mi do telefonu tvrdil, že to do týdne pošle zpátky. Z týdne se staly čtyři měsíce, kdy nebral telefon a na maily nereagoval. Po této době díly přišli prakticky stejně hnusný jako předtím. :-D Suma sumárum: Pokud chcete spatně nachromovat díly na Marsu, tak zavolejte panu Bártovi. :-)