skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
folie
-> minno: Správně :-D
-> minno: 

-> castrol: prilesklú haraburdu

-> minno: sak vies co za auto stavia

-> rsvancara 07.07.16 16:05:28: dosť zložitý postup :)
-> StepaNoFUN: 

-> isti: Aby ti netekla voda která stejká po oknech dovnitř dveří do interiéru a aby tatudy netáhlo. Tudíž je ten igelit na tapecech k ničemu. ;-)
A prečo sa tá folia lepila na dvere?Ja som to teraz robil a obyčajnú foliu som obojstrannou lepiacou páskou nalepil na tapacíry.
Já použil fólii a lepidlo ve spreji. Dveře jsem oblepil, fólii vystřihl (rámcově) oboje stříkl, nechal odvětrat, přilepil, dovystřihl, sundal oblepení a nacvakl tapec.
Ja jsem pohan, ani na jednech dverich igelit nemam... :D ale do pranice.... v tatrovce pouzivame klasicky chemopren (jak se pouziva vsichni vi) a chystam se s tim i na auto :) a samo ze folie bude tatrovacka :D
Já používám přímo parozábranu a lepím lepidlem na parozábrany
Ale s tím opětovným odlepením a přilepením to není tak růžové - sice je to lepidlo trvale plastické, ale po roce už moc nelepí, takže je třeba jej doplnit...

Ale s tím opětovným odlepením a přilepením to není tak růžové - sice je to lepidlo trvale plastické, ale po roce už moc nelepí, takže je třeba jej doplnit...
-> StepaNoFUN: aha tak to vypadá ještě lépe. To seženu.
-> aspetras: Nebo lepidlo na parozábrany. je to v tubě jako silikon, ale zůstává to (po zavadnutí) jako žvejkačka, takže jde znovu přilepit.
mno to by šlo :-) ale spíš asi ta s tou pěnou uprostřed, co? Jelikož nějaké nerovnosti tam jsou tak aby to drželo.
-> aspetras: Oboustrana lepici paska!
Jen mě teď napadá otázka, čím je nejvhodnější to přilepit? Nějaký lepidlo asi ne, takže spíš nějaký silikon nebo tak (aby to šlo v případě nutnosti nějak normálně oddělat)
-> comfort: Vypadá to, že těžko. Asi jedině udělat z igelitu.
-> comfort: Nedají, ani ve Škodovce je nemají..
no já mám v plánu koupit normální igelit a vystřihnout si to.
Chlapi,
Mám dotaz. Dají se ještě někde koupit ty folie (igelity), které jsou pod tapecirungem ve dveřích felicie? Nemůžu to nikde najít. Dík moc
Mám dotaz. Dají se ještě někde koupit ty folie (igelity), které jsou pod tapecirungem ve dveřích felicie? Nemůžu to nikde najít. Dík moc