skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
zalomený šroub v zadnim světle
proto vzdy tyto sroubky davam nerez

-> Tomaso435: :D i to je možnost
-> juze143: to nezní špatně, je vidět že si už neco takového podobneho řešil
v týdnu si s tim pohraju a dam vedet jak to dopadlo
-> juze143: to nezní špatně, je vidět že si už neco takového podobneho řešil
v týdnu si s tim pohraju a dam vedet jak to dopadlo
-> Tomaso435: 

-> ulicek 08.03.16 21:22:33: ako ti píšu skus pajkou dieru zaleješ epoxidom a navrtaš dieru nanovo
-> ulicek: nebo si do protikusu zalep neodymovej malej magnet a ten ti to světlo přicucne za ten šroubek

-> Pavel P..: ano umím číst, ale bojim se že tou pajkou poškodim ten plast okolo...Nejsem zas takovej netechnickej typ
Pokusim se to tou pajkou, v nejhoršim pokud to pos.ru tak pujde světlo do žlutého kontejneru na plasty :D

Pokusim se to tou pajkou, v nejhoršim pokud to pos.ru tak pujde světlo do žlutého kontejneru na plasty :D
-> ulicek: umíš číst? psal jsem pájkou... víš jak vypadá pájka? má většinou špičatej hrot a ten hrot dáš na ten zalomenej šroub a až se šroub ohřeje, tak ohřeje i okolní plast a tim se uvolní a špičatou pinzetou pujde vyvyklat a vytáhnout.
-> ulicek: horkovcduckou nie ,to chce sustredit teplo iba na srob
horkovzduskou? Ono to ale chytnout za ten sroub nepujde, je to zalomeny uvnit...
Ted mimo misu,cim jste nahradili stare tesneni na svetlech?
Ted mimo misu,cim jste nahradili stare tesneni na svetlech?
Nahřát, vypáčit, jak píše Pavel :-)
-> ulicek: Na odvrtání zapomeň, to to akorát zničíš. Jak už je tu napsáno, šroub bych ohřál a vytáhnul a nebo chemicky odstranit.
tak to musim nejak vykoumat a pokusit se vyndat.. to je prekérka, světlo jako nový a pokazí to jeden zalomenej šroubek.. pokusim se to odvrtat a snad to vydrží
-> ulicek: Tesniť to nikdy nebude,dostane sa do toho voda a špina u patíc

čoveče, to je jako by si na mě mluvil japonsky..Toto mi vůbec nic neříká :(
ale nejak se to pokusim udělat...
Kdybych to tam nechal, udrží to jen na 3 šroubkách plus odrazka a bude to utěsněné aby tam neteklo?
-> RoboSK: ty kryty sem ukradl hrobníkovy z lopaty :D takže se to musí povest
ale nejak se to pokusim udělat...
Kdybych to tam nechal, udrží to jen na 3 šroubkách plus odrazka a bude to utěsněné aby tam neteklo?
-> RoboSK: ty kryty sem ukradl hrobníkovy z lopaty :D takže se to musí povest
-> ulicek: keby sa ti to náhodou nepodarilo, rád sa toho krytu potom ujmem 

-> ulicek:
najšetrnejšie to odstrániš elektrolyticky
len treba zvoliť vhodný elektrolyt a dobre to zapojiť
najšetrnejšie to odstrániš elektrolyticky

vem si větší pájku a trochu ho ohřej, jak plast kolem začne měknout tak ho špičatejma kleštičkama vytáhni nebo vykvrdlej... pak holt dáš větší šroub.
jj to mě taky napadlo, ale jsem puntičkář a musim to mít dokonalé :D ... Bohužel to nekouka ven, zalomil se uvnitř, cca 3mm - 4mm tam zbyly ze šroubu
Ak sa to nedá chytiť kombinačkami tak by som to nechal tak.udržia to ostatné šroby
Teraz sami dostali do ruky také v ktorých nebol ani jeden šrob a držalo to odrazka a na aute by som to ani nevšimol.