skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Nádobka ostřikovačů felicia
prohledat
54 příspěvků (zobrazeno 1 až 50) od 22.12.2015 do 24.12.2015, založil/a Antony - zrušená registrace
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Když vidím ty ceny, tak se nedivím že ty na hybridní systémy jsou tak drahý, na nečem musí firma vydělávat, aby mohla platit nadprůměrný platy.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : 

-> castrol 22.12.15 21:47:54: Tyhle konektory se nemusí kupovat jenom v autodílech, dají se pořídit i v obchodech s elektrosoučástkami.
Zkuste kouknout na eshopy GME, GES apod.
cz.rs-online.com/web/.../ automobilove-konektory
www.gme.cz/automobilove-k onektory
www.konel.cz/stable90-126 -3-261_Automobilove_konekt ory
www.konektor.cz/konektory -switche-naradi-/automobil ove-konektory-a-hadice
autokabel.cz/
Zkuste kouknout na eshopy GME, GES apod.
cz.rs-online.com/web/.../ automobilove-konektory
www.gme.cz/automobilove-k onektory
www.konel.cz/stable90-126 -3-261_Automobilove_konekt ory
www.konektor.cz/konektory -switche-naradi-/automobil ove-konektory-a-hadice
autokabel.cz/
-> Antony - zrušená registrace 22.12.15 21:44:16: A co potřebuješ?
-> castrol: No, jasný, ale když už se tu řeší ty mlhovky, fakt je budu muset najít na vrakáči, 1500 za nový fakt nedám.
-> Mr._Nosferatu: ja mu to nekazem kupovat len ukazujem co hladat
-> Mr._Nosferatu: jj to je cena pulky nárazníku. .
-> castrol: si děláš srandu 207kč za kus ? Na vrakovišti jsem měl za 50Kč kabely pro obě mlhovky(samotný svorkovnice s kabelem jak dlouhým bych chtěl by mi nechal za 30)
-> Mr._Nosferatu: asi joo
-> castrol:

-> castrol:

-> Antony: internet :) www.skoda-diely.sk/nahrad
ny-diel/1j0973722-svorkovn
ice-oe-3464.html
-> Antony: kup na vrakovišti ten redukční kabel a máš po starostech. U nás když řeknu felicie tak mě v jedný pošlou do ... a v druhým aspoň dělá že hledá
-> Milan 136:
-> castrol: to asi jo, ale tady u nás je problem dostat cokoliv ze škodovky, nejraději ať auto přistavím a oni se postarají.
-> castrol: to asi jo, ale tady u nás je problem dostat cokoliv ze škodovky, nejraději ať auto přistavím a oni se postarají.
-> Mr._Nosferatu: ten bude asi stejnej. Od ty svorkovnice na nosniku byla origo redukce k nf mlhovce
-> Antony: preco ved to je len drobnost
-> Milan 136: Když má auto jen přípravu, tak je ten konektor na přípravě(na nosníku) stejný nebo taky jiný ?
-> Antony: svokovnice je to nejmensi 

-> Antony: Já mám ty neorigo a při max zvednutí svítí asi 10m před auto. Takže za jízdy je poznám jen podle odrazu žlutého světla na vodorovném značení.
-> castrol:
-> Milan 136:
Prima, takže další komplikace
-> Mr._Nosferatu: nevím, zda-li tam mlhy jsou, doma mám neorigo . .
-> Milan 136:
Prima, takže další komplikace

-> Mr._Nosferatu: nevím, zda-li tam mlhy jsou, doma mám neorigo . .
-> Antony: Pokud mlhovky, tak si nech origo Hella, ta druhoška vůbec nesvítí, teď scháním zpátky nepoškozený origo.
-> Antony: ne
-> Antony: nie konektor je inaksi
-> Mr._Nosferatu: ten taky. .
Apropo, mají starý a nový mlhovky stejnej konektor?
Apropo, mají starý a nový mlhovky stejnej konektor?
-> Antony: Pokud máš i nárazník tak jo
-> Milan 136: to asi joo, ale mě se prostě nelíbí, no. Takže když mám zamluvenou kapotu, světla, lišty pod světla z NF, tak to v pohodě překopu, oki?
-> Antony: Tak jinak, v čem jsou jiný VW motory ?
-> Mr._Nosferatu: klika 30mm misto 32mm, 7mm dříky atd
-> Milan 136: v čem jsou jiný motory ?
-> Antony: proste vse. Interier, motory, prevody atd. Fl cumak das na puvodni stenu...
Ono tech zmen od 98 bylo hodne vcetne mnoha drobnosti a krom cumaku dostal pickup vse.
Jinak ta svetla seda je nej na udrzbu. Prach vubec nebyl videt. Coz se o cerny v octavce rict neda
Ono tech zmen od 98 bylo hodne vcetne mnoha drobnosti a krom cumaku dostal pickup vse.
Jinak ta svetla seda je nej na udrzbu. Prach vubec nebyl videt. Coz se o cerny v octavce rict neda
-> Mr._Nosferatu: 

-> Antony: Tak mě by potom neseděla kůže k tý světlý, a černou sadu jentk neseženu, abych mohl mít celý černý interiér.
-> Mr._Nosferatu: A já ho vyměnil 

-> Antony: Přesně, proto jsem NF panel nalakoval na černo, než měnit celej interiér :D
-> Mr._Nosferatu: jako místo tý pěkný tmavě šedý, ta hnusná vyblitá šedá?
-> Antony: třeba komplet interiér.
-> Milan 136: co třeba?
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : vůbec netýká? Na pohled nedošlo, ale krom ksichtu tam vše faceliftový bylo

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : jj o FL vím, ikdyž jich překopaných jezdí hafo, taky se chystám
Apropo, nechceš veelkou nádobku? 

Jak už bylo řečeno, bude to na první Feldy s nezesílenou kastlí. Pickupa se vůbec nějaký OF/FL netýká, protože tam nikdy k FL nedošlo.
-> castrol: tvoje má vysoký vykrojení, to není ta co jsem koupil
-> PICK-UPEK: díky za objasnění, měl jsem si o tom aspoň něco přečíst dopředu, nebo se pořádně podívat na konec stránky . . .
Edit: www.amd-autodily.cz/elekt ricka-vybava/nadoba-ostr-z es-karos-ostr-svetel.html

-> PICK-UPEK: díky za objasnění, měl jsem si o tom aspoň něco přečíst dopředu, nebo se pořádně podívat na konec stránky . . .
Edit: www.amd-autodily.cz/elekt ricka-vybava/nadoba-ostr-z es-karos-ostr-svetel.html
-> Antony: tak jest. Pick-upy a kombiky byly vsechny zesilene, ale uplne prvni hatchbacky z roku 1994 a prvni pule 1995 byly jeste nezesilene a na to patri prave ta nadobka, co mas v odkazu na AMD Autodilech 

-> PICK-UPEK: takže obě kastle jsou zesílený, což odpovídá. A nádobka je pro nezesílenou. .
-> ZZ__Top: Větší objem nádržky a v tomhle počasí nemusíš dolejvat každej tejden kapalinu...
Neni to o xichtu, ten je sumafuk, je to o nezesilene vs. zesilene kastli... Nezesilena ma nosniky (savle) zahnuty dolu jak Favorit, zesilena rovne. A od toho se odviji tvar nadobek......
-> ZZ__Top: jen a pouze větší nádoba, ostřik světel nemám a neplánuju 

Jen taková podotázka. Proč to chceš vůbec montovat? Já mám na autě ostřik světel a raději jsem vyhodil relé, protože je to stejně k ničemu
-> castrol: mě tam ale vadí nosník, obě moja auta jsou r.v. 98 a ten nosník by musel být vykouslý. Máš tu z odkazu, ano?
-> Antony: stara
-> castrol: a máš novou nebo starou tvář?
-> Antony - zrušená registrace 22.12.15 18:21:30: tu mam a ta sa vojde