skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Modrá barva Favorit
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
Vyřešeno
Zastavil:Michal130
Díky za pomoc ;) Tímto to uzavírám.
-> Michal130: Vylučovací metodou to je modrá temptation. Čti pořádně, star blue patří mezi metalické, je to ta světle modrá metalíza.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) :
Je vidět, že i na googlu jsou občas lži
Ale co je teda za barvu na tom Fávu vpravo? Vím, že vlevo je Modrá Iris, a když dám do googlu Star Blue, tak mi tam vyjede Jágrův favorit který má podobnou barvu jako ten na tomto obrázku..
Ale když napíšu do googlu hvězdná modř Favorit, tak mi tam vyjede šedomodrá metalíza...
Také jsem zkoušel najít modrou temptation, ale na tu mi to také nic nenašlo...
Je vidět, že i na googlu jsou občas lži

Ale co je teda za barvu na tom Fávu vpravo? Vím, že vlevo je Modrá Iris, a když dám do googlu Star Blue, tak mi tam vyjede Jágrův favorit který má podobnou barvu jako ten na tomto obrázku..
Ale když napíšu do googlu hvězdná modř Favorit, tak mi tam vyjede šedomodrá metalíza...
Také jsem zkoušel najít modrou temptation, ale na tu mi to také nic nenašlo...
-> Michal130: Královská modř je ta tmavě modrá, ale myslím, že na Comfort line se nedávala. Pokud vím, tak byla na Special line, ten jsem viděl v té barvě.
Barvy pro Comfort line by měly být labutí bílá, karibská zelená, červená rally, modrá temptation a metalické safír (stříbrná), mořská zelená a Star blue
Barvy pro Comfort line by měly být labutí bílá, karibská zelená, červená rally, modrá temptation a metalické safír (stříbrná), mořská zelená a Star blue
Mám na autě barvu označenou Královská modrá, ale kód je 4710 (felda)
Nemáte někdo fotky Favorita v barvě 4690 Královská modrá?
Popřípadě, jaká barva se dávala na comfort line?
Díky všem za pomoc
Popřípadě, jaká barva se dávala na comfort line?
Díky všem za pomoc

Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
Vyřešeno
Zastavil:Michal130