skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
posilovac rizeni 1,3-1,6
V práci mam 4x motor z 1,3 mpi s posilovačem a všechny mají 6 drážek... Altíky jsem všechny udal a tuhle šla do světa i jedna řemenice z kliky...když bude někdo něco potřebovat sz.
-> StepaNoFUN 03.12.15 19:34:24: nene, moje 4.drážka je asi unikát, protože kde jsem to hledal, všude psali vyměnit 4 za 6 

-> Stepan FUN: já nepíšu, že jsou držáky stejny. určitě jsou jiný. a tlak čerpadla jsem myslel že jsou pro 1.3 a 1.6 stejný.
-> Antony - zrušená registrace 03.12.15 19:29:17: Tak už si to možná nepamatuju a píšu blbosti... Měl jsem za to, že 1,3 měla při servu i širší řemen...
-> Antony: Litinový bloky (1,6 a 1,9) měly čerpadla s vyšším tlakem, 1,3 s nižším... A držáky stejný nejsou určitě.
-> Stepan FUN: mám origo 1.3 MPI a běhá to na 4.drážce . .
-> OJOUCH: Co vím, tak pro všechny moroty je to stejný. liší se akorát bržákama servočerpadla a 1.9D má silnější čerpadlo.

-> OJOUCH: Servo pumpa je stejná, jenom má jinej výstupní tlak. Pro 1,3 je menší tlak, pro 1,6/1,9 vyšší. Ale přesný hodnoty a to jestli to jde "přeštelovat" si nepamatuju.
Nedostatkový díly jsou samozřejmě držák alternátoru s napínákem, alternátor, řemenice motoru (6drážek vs. 4 drážky), tudíž i řemenice vodní pumpy...
Nedostatkový díly jsou samozřejmě držák alternátoru s napínákem, alternátor, řemenice motoru (6drážek vs. 4 drážky), tudíž i řemenice vodní pumpy...
Ahoj muze mi nekdo prosim napsat ktere dily jsou stejne mame tu na vrakaci 1,3 s posilovacem a ktere dily jsou (vzacne) vim ze ten drzak na posilovac a altik a co dal co servo pumpa rizeni atd? Dik