Kup bez. Tie dieru su velmi velke a su tam pre moznost navoskovanie nie odtoku.
Na odtok kondenzu alebo vody mas prelis na vonkajsom prahu.
Potom ich treba zaslepit.
Ked si vyvrtas rozumny rozmer lahsie zozenies zaslepky.
Tot moja skusenost s cias davno minulych.
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Užovka - podlaha (který díl)
Tak přišla chvíle ke koupi. Našel sem ještě toto www.amd-autodily.cz/image
.php?idx=195997... , které raději koupit? S těma dírama nebo bez? Hádám ty tam jsou jen kvůli odtoku vody z prahu?
-> Shader 15.10.15 20:31:18: Spokojím se s tím, že tam něco najdu... :-D
-> Borderer: Pokud dobře vzpomínam tak ano, je tam svár tří plechů. Jak píše isti a vzhledem k předchozímu tvému dotazu potřebuješ ten díl: okraj podlahy. To co najdeš po odřezání okraje stávajicího je věc druhá
.

-> Borderer: To čo potrebuješ je tento:www.obautodily.cz/eshop/.
../skoda-120-okraj-podlahy
-sk-foreza-id:12687.eshop
Pri spoji s podlahou to zvykne hrdzavieť ajkeď celý spodok vyzerá zdravo tam to už je určite načaté.To druhé je zadná časť pod zadnými sedačkami akože vnútorná časť prahu.
Pri spoji s podlahou to zvykne hrdzavieť ajkeď celý spodok vyzerá zdravo tam to už je určite načaté.To druhé je zadná časť pod zadnými sedačkami akože vnútorná časť prahu.
I když stejně, když je to takhle složitý, tak asi nemá smysl nic kupovat, dokud to nevyřežu a nepodívam se přesně. :-/ Nečekal sem, že tam bude tolik plechů. :-D
-> Shader 15.10.15 20:13:28: Takže v tom místě je svár tří plechů? Respektive to co tam trošku kouká je výztuha a na to se jakoby "zvenčí" přilepí práh a je tam svár tří plechů? Když sem tam zkoušel hmatat do tý díry rukou, tak práh (zevnitř) sám o sobě je lepkavej od stříkání dutin, nikde rez, tak by mě bylo líto ho ničit.
Pokud je ten spodek shnilý, lze předpokládat, že bude nahnilý ze spod i ten nosnik prahu. Ten se nacházi nad tebou označeným místem. Ten nosník ze spodu bez demontáže prahu vyměníš asi jen těžko.
Pokusil jsem se na rychlo najít fotku, kde ten nosník je. Na fotce v levo pod prahem.
Pokusil jsem se na rychlo najít fotku, kde ten nosník je. Na fotce v levo pod prahem.
Ahoj, potřeboval bych rychlou radu a auto mám 200km daleko. :-/ Respektive má se to tak, že vyjedu, stavím se cestou v krámě pro díly a pak pojedu dalších X desítek km domu. :)
Mám to shnilý viz rámeček na fotce (pouze ilustrační) a teďka nevím, co za díl koupit, jestli www.obautodily.cz/eshop/. ../skoda-120-nosnik-prahu- sk-olej-id:11993.eshop nebo www.obautodily.cz/eshop/. ../skoda-120-okraj-podlahy -sk-foreza-id:12687.eshop . Případně jestli znáte lepší krám s opravnejma plechama na trase Praha - Trutnov přes HK. :-)
Práh je zdravý (nechápu jak), prostě odehnil totálně ten kus od prahu k podlaze auta.. :-X
Mám to shnilý viz rámeček na fotce (pouze ilustrační) a teďka nevím, co za díl koupit, jestli www.obautodily.cz/eshop/. ../skoda-120-nosnik-prahu- sk-olej-id:11993.eshop nebo www.obautodily.cz/eshop/. ../skoda-120-okraj-podlahy -sk-foreza-id:12687.eshop . Případně jestli znáte lepší krám s opravnejma plechama na trase Praha - Trutnov přes HK. :-)
Práh je zdravý (nechápu jak), prostě odehnil totálně ten kus od prahu k podlaze auta.. :-X