skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Fólie do předních a zadních dveří Felicia
-> tasatunga: Prostě po těsnění stejká voda, a v tom ohybu u A sloupku se drží, a po čase to prostě začne prosakovat do interiéru ....
-> Mr._Nosferatu 07.07.15 22:27:12: Když nebude východisko, tak jo. Spíš bych rád věděl pravou příčinu.
obyčejná parotěska na pod sádrokartony nejlepší a nalepit na stříbrnou pásku. Nejjednodušší řešení za pár korun
-> Mr._Nosferatu 07.07.15 22:27:12: to je mi novinka 

-> tasatunga: nevím, běžně se prořezává .... i na tuningových autech, co jezdí po srazech ....
-> Mr._Nosferatu 07.07.15 22:16:30: No bral jsem to tak, že to těsnění jako takové je špatné a je třeba ho vyměnit...
-> tasatunga: Jak horší, vem nožík, a řízni těsnění, tak aby to mělo kudy odtéct ...
-> Mr._Nosferatu 07.07.15 22:07:56: To je ta horší varianta...Igelit nic nestojí, těsnění na 1 dveře 800:)
-> tasatunga: to bude těsněním dveří, přesně v tom místě se prořezává směrem ven, aby odtýkala voda ven ....
-> Tomaso435 07.07.15 21:04:43: No prvně chci zkusit tuhle fólii, poněvadž je potrhaná a je reálné, že by to tudy mohlo téct. Je to v místě jak začíná prahová plast. nacvakávací lišta a když ji dám pryč, je mokrý práh...Pak zkusím dveřní těsnění. Čelní okno je půl roku po přetěsnění..
Tlumení STP GOLD a není problém

vyrezať igelit a použiť nástrekové lepidlo Wurth a pod ...
folie minimálne šoférova sa už objednať nedala pred rokom
folie minimálne šoférova sa už objednať nedala pred rokom
-> tasatunga: tak koukni na dveřní těsnění, či těsnění čelního okna
Dodávalo se to zvlášť jako náhradní díl. Zadní není problém sehnat, přední jsem jaksi už nikde nenašel...Kdyžtak tam půjde igelit, důležité aby pod nohama u spolujezdce nebyla po dešti louže:)
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : chemoprenem. funguje to.
nedávno jsem nějak náhodou na cc-autodily něco takového viděl. Cena kolem 60-70kč
Myslíš ten igelit pod tapecem? To sesnad ani samostatně jako náhradní díl nedodávalo - nebo spíš nepředpokládám, že by to ještě někde měli. Vezmi nějaký silnější igelit a je to...
Podle mě je spíš na místě otázka, čím to přilepit.
Podle mě je spíš na místě otázka, čím to přilepit.
Zdravím, nemáte někdo tip, kde zakoupit původní fólie do dveří na Feldu? Když ne, tak samo vyrobím. Spíš jestli to jde ještě někde sehnat. Díky