skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Nosník motoru 120l
Jeden nosnik motoru jsem zahlidl v Autospectrum v Bechovicich.. jen nevim na jakou stranu
-> rsvancara: Mam nafotit tu svoji?
A urcite nejsem sam kdo ji ma doma. 
-> Herman: Zpravidla se lépe shání ten díl, který se více kupoval. Takže pokud chybí levá, žádaná v mototechně byla spíše pravá a proto jich vyráběli víc. Neříkám, že to tak je vždycky, ale u spousty dílů to prostě bylo.

-> Herman: Zpravidla se lépe shání ten díl, který se více kupoval. Takže pokud chybí levá, žádaná v mototechně byla spíše pravá a proto jich vyráběli víc. Neříkám, že to tak je vždycky, ale u spousty dílů to prostě bylo.
jj, pravejch je dost......je to docela záhada......nebo měl kdysi každej udělanej přepad do té levé kapsy a pak to tam vyhnilo a tak to i v dávných dobách všichni kupovali a tudiž je jich ted nedostatek :-/
Tak pravá strana se sehnat dala, ale levá...., tu jsem viděl jen u Qwaka na fotce :-D
-> Qwak: 

Teď se bojím rozebrat tu svoji......
Nedávno měl Karscha na Aukru. Ovšem zda mu nějaký zůstal nevím.
Už je to pár let, co jsem je kupoval v Krči ve výprodeji tuším po stokoruně. Nevyplatilo by se počkat, než se objeví nový? Případně opravit by měl jít relativně dobře, ne?
-> BooCheer 19.05.15 09:03:02: to je běžny. Na vrakovišti lepší neseženeš. Vyrobit novy.
No šlo ale kdo se mi tam s tím kvůli stokoruně za plech bude srat? a navíc co jsem se díval je to všechno v podobném a nebo horším stavu. Jinak teda jsem to zkoumal a usoudil jsem žeby mi stačil jenom ten děrovaný plech ta výztuha. to pod ním bych si už vyvařil ale ten plech je rozpadlý na prach
-> BooCheer: vyrezat na vrakovisku by to nešlo ?
taky sháním.... a ne, že mi ho někde vyfoukneš :-)
Zdravím. Při zástavbě uhlovek jsem zjistil že mám totálně vyhnilý zadní levý nosník motoru. Nemyslím příčku ani držák který drží na silentbloku. Myslím tím Tu plechovou část karoserie ve které jsou závity a připevnuje se k tomu příčka motoru (který by mi asi zachvíli upadl) Neválí se někomu doma nový díl a nebo alespon použitý a zdravý? Popřípadě nějaký odkaz kde by se to ještě dalo koupit. Prohledal jsem snad vše,dokonce i autoservisy v mém okolí jestli nemají staré zásoby a jako by se po tomto už zem slehla. Vzhledem k tomu že přes karosařinu a všemožnou plechařinu nejsem zrovna odborník tak si tento díl nejsem schopen vyrobit. Ani na to nemám žádné vybavení. Jediné co zvládnu je převaření špatné části za dobrou. Díky předem,kdyby mi někdo pomohl budu mu nadosmrti vděčný (tuším se tomuto dílu pro upřesnění říká torpédo) :-D