Zatéká do motorového prostoru-favorit

prohledat
3 příspěvků (zobrazeno 1 až 3) od 30.04.2015 do 01.05.2015, založil/a mira76
řadit dle data
20:57:34
01.05.2015
mira76
po detailním prohlédnutí zjištuji že teče voda kolem těsnění dveří přes prah na podlahu.

Zhruba v první třetině prahu je na těsnéní dveří loužička která teče na podlahu, jak to odstranit, dát nové těsnění-pirelku?

A druhy problém voda v motor. prostoru na levé straně ve žlábku u topení-je vlhká cela levá zadní stěna u blatníku pod šrouby držící panty kapoty, musím se detailně podívat kudy to tama teče......
19:28:53
30.04.2015
Tomaso435
pod tou kapotou....tam se drží vlhkost standartně. pokud tam máš odhlučnění tak se ti za chvíly rozpadne.... to tak prostě je... odhlučnění oddělej a dál to neřeš.

a co se týče podlahy - zkontroluj si těsnění dveří. zvlášť pokud máš to dvoudílné. a taky jesi máš utažený topení ke kastli...
19:21:55
30.04.2015
mira76
Zatéká mi do motorového prostoru v levo vedle topení je takový žlábek a tam se po dešti vždycky najde čtvrt deci vody, vzhledem k tomu že tam mám odhlučnění které je nacucané v techto místech vodou je to nepříjemná věc která může vyvrcholit korozí.

Také po výměně podlahy na straně řidiče ještě než jsem dával odhlučnění podlahy jsem na podlaze(u řidiče) objevil cca. 1,5dcl vody, jak je to možné?

Když se podívám na tesnící gumu př. skla tak vypadá že přiléhá jak na karosérii auta tak k př. sklu, střešní okno také těsní.

Odtok. kanálek v levo u př. blatníku jsem čistil a šroubky držíci kapotu jsou zatěsnéné..už nevím kudy to tam teče....

Máte někdo s tím zkušenosti?

Díky Mira
Extreme Tyres