skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Nedohledatelná barva
-> Calvi1: Hněď kamenná

-> Calvi1: orechová rozhodně ne, ta je světlá.
-> Calvi1: nění to hněd kamenná vybledlá ?
orechová hneď? je to ročník ´84
Nevim jestli nedohledatelná, ale nevíte co je tohle za odstín? Díky
www.autoforum.cz/fascinac e/.../221
www.autoforum.cz/fascinac e/.../221
-> Pavel P..: jo tak nějak jo
Když na to nezapomenu,tak blejsknu nějakou součástku toho,co je u nás.Ale asi to je taky trochu tmavší,....každopádně slušnej zahraniční kousek 

-> Vena136: ok je možný že jsem to uplně netrefil, auto jsem prodal v roce 2008...
ale tohle už je víc pravděpodobný...
ale tohle už je víc pravděpodobný...
-> Andy:): Šedá základní....1024....měl sem to samý.Po rozleštění taková modro.světlo.šedivo bůhví jaká
Docela vzácná barva,asi nějaký zbytky z fabriky.
-> Pavel P..: achátovka vypadá uplně jinak,někdo byl asi barvoslepej,když to psal do toho techničáku....a nebo do toho k nám jelikož 100% origo barva co se u nás taky vyskytuje.Ale "achát" neni šedivej,takže spíš se u tebe někdo přepsal nebo tak brutálně klame fotka.
Ono celkově se u škodovácký produkce nemůže být člověk jistý ničim

-> Pavel P..: achátovka vypadá uplně jinak,někdo byl asi barvoslepej,když to psal do toho techničáku....a nebo do toho k nám jelikož 100% origo barva co se u nás taky vyskytuje.Ale "achát" neni šedivej,takže spíš se u tebe někdo přepsal nebo tak brutálně klame fotka.
Ono celkově se u škodovácký produkce nemůže být člověk jistý ničim

nebude to Sedomodra skalni?

no achátová by to mohla být... měl jsem jí jako originální na mém rapidu.
je to tahle
je to tahle
-> Andy:): Šedomodrá(ať už tmavá nebo skalní) ani achátová to není

Na tu jsme koukali a ta mi přijde moc tmavá :/ prrej je nějaká grey blue tak možná ta:)
-> RadovanSkodovkar: 

-> Andy:) 21.04.15 14:10:07: 1024 šeď silniční
Co je to za ročník?
Nahoď někam pořádné foto..
-> Tuner#2: no nevím me to fakt jako modrá nepřijde :D kdyžtak můžu poslat fotku protože já se asi nedohledam :(
Ahoj lidi :) tak jste moje poslední záchrana asi :/ mám doma škodu 120 L , a potřebovala bych barvu.. V papírech je psáno světle modrá, ale na pohled je spíš do šeda :/ tak jsem koukala kde se dalo a barvu nemůžu prostě najít.. Kdyby jste někdo věděl co by to mohlo být za odstín, poradte prosím. Díky:)