skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Antikorozni ochrana podvozku, prahu atd
a tvrdite ze body je lepsie?
ja mam zase zle skusenosti s body

-> 5ko: Bohuzial tiez sa musim priklonit k Crackovmu nazoru... tiez som si myslel ze ake to mam zdrave, som kompletne prebrusoval cely spodok kartacovymi nastavcami a to boli prekvapenia... tlumex uuuplne neposkodeny a zrazu sa to odluplo aj s kusom podlahy... takto som aspon vichytal tie skryte miesta
takze nechcem ta sklamat ale asi to bude tak

je jasne ze ked hrdzu zatries hocicim tak to bude hnit nadalej, treba to dobre osetrit natriet zakladnou a vydrzi to minimalne 10 rokov
nemas pravdu ja mam podvozok zdravy, zalezi na tom ako je to spravene, prahy mi hniju ale tie s tlumexom nic nemaju
-> 5ko: tak skus ten tlumex odloupnout,na tom miste co si myslis ze to nerezne a neco uvidis
bohužel je to tvrdá realita škodovek

MIC:
Tlumex nepřetřeš, a když jo, tak to bude hnusný. Věř mi zkoušel sem to. On totiž uplně nezaschne a pak se ti míchá do tý horní barvy. Na prahy a lemy: antikorozní základovku, Body 910, syntetiku nebo jinou barvu na plech a na vrch resistin car.
Tlumex nepřetřeš, a když jo, tak to bude hnusný. Věř mi zkoušel sem to. On totiž uplně nezaschne a pak se ti míchá do tý horní barvy. Na prahy a lemy: antikorozní základovku, Body 910, syntetiku nebo jinou barvu na plech a na vrch resistin car.
na podvozok daj tlumex plast ale musis vycistit hrdzu a na prahy ti neviem poradit mozno je aj tlumex ktory sa da pretiet
dikec Jen jeste nevis jestli se ten tlumex da i pretrit barvou? ale jak sem to tak procital tak si myslim ze asi ne co
inac precitaj si toto forum su tam aj taky co tlumex neznasaju aspon si precitas vsetko skoda.stable.cz/cz/index.
php?id=7&i...
riesilo sa to tu asi pred mesiacom , pockaj skusim najst tu adresu
-> 5ko: tak to sem netusil..
Ten tlumex je asi neco podobnyho ze? Jsou i pretiratelne typy? nemas net adresu

na prahoch a lemoch mam body ale aj prahy mi zacinaju hnit
a nejake body som mal aj pod blatnikmi a opadalo mi to

s body maju dobre skusenosti len ty co ho maju par mesiacov, ja osobne body uz nechcem ani vidiet
tlumex plast som mal na aute 18 rokov a ziadna hniloba

Potreboval bych poradit cim nejlip osetrit podvozek, prahy a lemy atd. prosta ta inkriminovana mista na karoserii kde to nejvic rezne. Jde me konkretne o pripravky BODY(jakej druh je nejlepsi na dana mista) Taky by me zajimalo jestli nevite kolik stoji a kde je sehnat v Brně nebo pobliz.
Predem dik za nazory a rady
Predem dik za nazory a rady