. Takže nákupu Cebory nelituju.EDIT: A jo, stroj mám doma nějakých 6 let a základní cena byla těch cca 15.. dostal jsem nějakou slevu mám dojem tehdy.

. Takže nákupu Cebory nelituju.

jinak tahle Cebora 155 se prodává už minimálně 10 let, pořád to samý a nová je asi kolem 15ti tisíc. Ten vypínač a kabel natvro je mínus, ale zase jí musim obhajovat tim, že jsem s ní vyvařila asi 7 aut a k tomu si dávala melouchy na traverzách, vejfucích a dalších pracech a to prakticky bez jakýkoliv údržby. Takže za mě je to jednička

.

. Nejsem žádnej extra svářeč, navíc jsem byl zmlsanej 60ti tisícovejma Kemppomatama a když jsem si půjčoval prvně 190 Einhell, měl jsem obavy. Ale žádnej problém nebyl, byl to povedenej kus - jeho majitel je naopak profi svářeč a v pohodě s ním vyšívá auta, vrata, ploty.. vše do 4 mm tloušťky a ani brus moc nepotřebuje - prostě to umí.

kolik z vas nekdy delalo klempirinu s autogenem? traky to šlo ale ty lidi to museli umet. abych to schrnul,klidne si kup od Einhela neco od 170ky vejš a jestli nejses levej,tak s tim budes spokojenej.

a vsetci su spokojni

a cena je tam dobrá... jediný o čem bych měl pochybnosti jsou levný einhell