skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Výrobci laminátové kapoty
-> Eidy: to je ale jen šupa. Myslel jsem to jako tenčí verzi pouze s držáky na panty
-> Eidy: ok, děkuji ti,na něj sem úplně zapomněl. Dělá případně ještě někdo jiný, když bych chtěl nechat vyrobit ultra lehkou variantu bez výztuh atd?
Obnovím starší téma. Vyrábí někdo aktuálně přední lamino kapotu Š 110R na způsob 130 RS a zadní kapotu na 110R s odtrhovou hranou na klasický blatník? případně může být i jiný kompozit
-> vhml: a nebude to jako s těma retro sedačkama, kde je cena stejná i od výrobce?
-> havlik: jo ták, to je je mozny.
Tuší ještě někdo další výrobce?
Tuší ještě někdo další výrobce?
-> vhml: no myslenka byla taková že třeba od pemita koupil nějakou serii několika kusů tudíž se dostal na dobrou cenu a má jich eště pár skladem a pak už taky prd
-> havlik: no ten je má, ale já sháním odkud je kupuje abych to koupil od výrobce levnějš
-> vhml: myslel sem ten tym-motorsport
-> havlik: jenom LR blatníky
-> vhml: a nebude tam mít pár posledních kusů?
Tak pemitovy jsem psal a už lamináty taky nedělá.
Tudíž zůstavá kdo otázka, kdo může být pro tym-motorsport dodavatelem takhle levné kapoty?
Tudíž zůstavá kdo otázka, kdo může být pro tym-motorsport dodavatelem takhle levné kapoty?
-> venni: jako od al plechu ti rád odpomůžu v každým rozměru jestli to bylo myšleno jako nabídka :-)
-> vhml: mam al plech v práci,zítra změřím jak je velkej,ale 90 asi nemá...škoda
-> venni: cca 90x45cm. Tak vezmu dve tabule 2x0,5m ; 0,5mm co mají v Hořovicích.
A pak nějakou velkou tabuli 0,8mm na zadní kapotu, přístrojovku a výdech chladiče
A pak nějakou velkou tabuli 0,8mm na zadní kapotu, přístrojovku a výdech chladiče
-> vhml: máš hliník do dveří?jakej je rozměr dveří?
-> havlik: zkusím mu napsat. Do dveří dám 0,5 hliník.
Ale pořád Vostrý jako ,,překupník" má cenu níž, tak to bude brát ještě odjinud nejspíš.
Ale pořád Vostrý jako ,,překupník" má cenu níž, tak to bude brát ještě odjinud nejspíš.
-> vhml: cena za tu kapotu je 2200,-. jinak delam i vyplne dveri (nahrada tapeciru "desky") zalezi jestli to mas na zavody nebo jen na normalni jezdeni. posilam fotky tech desek. teda kdyz sem se ptal já
E: bylo to 1.12.2009
E: bylo to 1.12.2009
Cenovka je známá ať ho nemusím otravovat, nebo mu napíšu?
-> vhml: pemit vyrábí i zadní
E: uchycení záleží asi na tobě
E: uchycení záleží asi na tobě
Klucí, kdo všechno vyrábí přední laminátové kapoty? Krajanský je mi jasný, ale na
www.tym-motorsport.cz/cz/ .../Predni_kapota_Skoda
Je kapota hladká, bez díry a za 2000. Předpokládám, že u výrobce musí jít koupit ještě levněji.
A taková kapota se dává ještě na železný rám, nebo jenom chytit na 4 čepy a sundavat ji?
www.tym-motorsport.cz/cz/ .../Predni_kapota_Skoda
Je kapota hladká, bez díry a za 2000. Předpokládám, že u výrobce musí jít koupit ještě levněji.
A taková kapota se dává ještě na železný rám, nebo jenom chytit na 4 čepy a sundavat ji?