-> Eidy: -> ozzman1000: Když jsem kupoval barvu VIVEMTAL (což je barva ku*va dobrá možná drobet lepší než Alkyton) v Olmiku na Novosadech v barvách, tak mi k tomu dali i tužidlo a já se jich zeptal jestli se to tužidlo dá použít i do Alkytonu. Prodavač , který barvy přes mašiny míchal přišel a říkal "jistě....Vivemetal má stejný základ jako Alkyton a jen mu to prospěje....pružnost si zachová ale bude extrémně tvrdý na povrchu a škrábance budou minulostí při sebemenším škrábnutí" ....no a už to tak dělám rok a musím říct, že měl pravdu....pružnost neztratil, i když je povrch po vytvrdnutí jak beton...zvláštní. Nepraská a líp se i stříká pistolí. Teplota nad 20st. a barva je na druhý den jak šutr. Název tužidla nevím přelívají to z velké plechovky. Ale používám už jen váhradně Vivemetal a Alkyton. Vivemetal má ale pevnější struktůru, než Alkyton. Je to řecká barva a téměř nesmrdí. Vivemetalem mám natřený celý očištěný spodek auta v barvě auta a narušit struktůru je celkem adrenalinový sport

. Víc asi neřeknu...nevím co.
Edit: Barvu jakýkoliv odstín (barvu míchají VYDRŽÍ otevřená déle než ALKYTON, který dělá typickou slupku, když je v půlce plechovce!) v libovolném množství jsem ochotný zaslat i s tužidlem na jakoukoliv adresu pokud by někdo chtěl barvu vyzkoušet včetně SR. Cena plechovky 286kč + 60Kč tužidlo. + cena poštovného. Na Slovensko pošta vyjde 80kč bobků českých.
O barvě:
www.colorspace.byznysweb.
cz/product/vive-metal-alky
d-2-k-email-na-kov-25l-129
Tužidlo:
www.colorspace.byznysweb.
cz/engine/search