OndraKrupi - škoda,že takových už ted moc není... v poslední době snad jen ta od tmobilu,jak borec vyčeli policajta "asi jinej gang.."

Kámoš je totiž dřevorubec a ti nemají o zasviněné auto nouzi. Navíc jinak by to vypadalo, kdyby se to opláchlo tlakem... Tím co je vidět na tom autě se moje zkušnost s Alkytonem nedá srovnávat.

To když jsem nápravy jen tak zlehka dělal já, tak byly víc rezavé než zdravé....

, jinak samozřejmě ten komaxit vydrží mnohem víc, než nějaké mokré barvy, ale jakmile už se odštípne, tak rez jede
A jasně že jde určitě opravit tím, že se zbrousí, stříkne znovu a dá vypálit, ale to nemění nic na tom, že se náprava musí rozebrat, protože silentbloky asi teplo jaký je potřeba k vypálení nesnesou 

.
v obchode som sa jej nedopátral.

) ale jakmile došlo na otázku "a co s tím, když se to odře" tak odpověď byla u všech jednoznačná, znova opískovat a znova nalakovat, ale kdo by rozebíral nápravu že? Kola, nějaký plechy pod motor atd. budiž, ale každý rok mít dole nápravu, když se odře je na nic. Dá se teda prý poškozená část opravit tak, že se rozmíchá prášek s nitrem, ale už nikdy nebude mít takovou ochranu 

Takže zinek a komaxit, max to ještě něčím přetřu a to už musí vydržet