skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Favorit vs. zrcátka z Felicie
-> OTA-MTX 09.12.15 18:53:04: sak rozobrat je to najmenej 

díky za info, o tý elektrice jsme taky přemejšlel, ale nechtělo s emi je rozdělávat:)
200ks jsou moje informace od otce, ale prijde mi to nejak málo na to kde všude se objevují...
200ks jsou moje informace od otce, ale prijde mi to nejak málo na to kde všude se objevují...
-> Stepan FUN: ale né každej X line je měl. ale je pravdou, že když, tak to vidim na X line. a nebo byly na posledních formanech. na vrakáči byl jednou dokonce i van plus z 1995 kterej měl sedadla z felicie v látkách favorita, kobece z materiálu felicie v černé a onen prototypovej volant.
Co sem kdysi někde čet nebo nevim, ta to byla asi 200ks serie.
Co sem kdysi někde čet nebo nevim, ta to byla asi 200ks serie.
-> OTA-MTX: Favorit X-Line. Pasujou jako prdel na hrnec a není problém doplnit o elektrický ovládání (z feldy pasuje Plug And Play).
img.skoda-virt.cz/vase_au ta_upload/.../7414_2011-10 -07_13-09-27_28.jpg
img.skoda-virt.cz/vase_au ta_upload/.../7414_2011-10 -07_13-08-51_7.jpg
img.skoda-virt.cz/vase_au ta_upload/.../7414_2011-09 -28_12-51-30_23.jpg
img.skoda-virt.cz/vase_au ta_upload/.../7414_2011-10 -07_13-09-27_28.jpg
img.skoda-virt.cz/vase_au ta_upload/.../7414_2011-10 -07_13-08-51_7.jpg
img.skoda-virt.cz/vase_au ta_upload/.../7414_2011-09 -28_12-51-30_23.jpg
-> OTA-MTX: skoda.panda.cz/clanek.php
?id=78
ví někdo něco o původu? otec mi trvdí, že to tenhrát udělali němci jako pokud a nebylo to ani schvalene, přesto se davaly...
Pasuje na tu spešl patku normální feliciácký zrcátko? Můžu je mít, ale jedno je bohužel uražený a druhý taky prasklý 

-> Tomaso435: tobe taky aby neco neuniklo....

-> Tomaso435: nedělej vzdělance a prodej mi jedny do zásoby, moje mladá zrcátka ráda mlatí o zdi a sloupy, tak abych ji nemusel taky omlátit

-> Vojtisek: sem atejista, díky bohu

to já koupil za 250 Kč i s poštou včetně jednotky BMM a zadních vnějších světel
Slečna nevěděla, co prodává (díkybohu)

-> Mach: nema mam je ja

James 1991: ty original zrcatka favo ale felda tady nedavno prodaval Cába,zkus mu napsat treba je jeste ma.
-> Faváčik: mrkni na datum a rok 

serte na to, budte radi ze tam spätaky su, a nechajte to origo, ved original je len jeden
Tak sem je tam včera nějak tak "narval" , jen sem upravil díry pilníkem na "špunty" zrcátek a nevhodný škvíry, jak tam pořádně neseděly sem zalil přetíratelnym akrylem a až to uschne tak je zamaskuju barvou:-)
-> RON: -> Borin - Král tuzerů:
-> James1991: S rádiusem nemusíš dělat nic

-> James1991: S rádiusem nemusíš dělat nic

Super, to jsem potřeboval vědět. A ještě jednu otázku mám=nevíte někdo co bych mohl dělat s tim rádiusem(jak tu psal Milan 136)? Nenapadá mě nic
Díky

Díky

-> THOMMY : Mě by to bylo taky blbý...já když něco prodávám, tak za pár korun a né abych na tom vydělal...občas něco hodím na aukro třeba od koruny a kolik si na tom naházej, to je jejich boj, ale nejsem zloděj za posraný zrcátka na fáčko chtít 2litry...

-> Tomaso435_Žák 3.Bé: bohuzel tohle je mentalita vetsiny cechu
-> RON: když není všem blbý okrádat mě, mě není blbý vydělat si na druhých....
-> Tomaso435_Žák 3.Bé: to bych musel bejt cervenej az na pr... jak bych se stydel za kus plastu takovyhle prachy...
-> THOMMY : neni zac
-> THOMMY : neni zac
-> THOMMY : nabídnul to sám :) věděl hodnotu:)
Jinak teda koukám, kolik je někdo ochotnej dát za kus jetýho plastu, vim že je to rarita....Bylo by mi i blbý to za takový prachy prodat
-> Tomaso435_Žák 3.Bé: No dobře no,že seš to ty, tak za 2500 jsou tvoje

-> RON: tak nenatahovat, ale vydělat si. kor v době krize

-> THOMMY : litr je málo ... jedny šli za 2ku.. další dva páry ještě mám
-> Tomaso435_Žák 3.Bé: Prodám ti je za litra,chceš?
-> RON: Tímto ti ještě jednou děkuji

-> RON: Tímto ti ještě jednou děkuji

-> RON: nebud na nej zlej, obchodnik no
btw ja si ty jupiky od nej za sest celkem pochvaluju

btw ja si ty jupiky od nej za sest celkem pochvaluju

-> Tomaso435_Žák 3.Bé: vis, ono vsechno neni jen o tom nekoho natahnout... sundal jsem je zadarmo z vraku, nepouzil, tak nez je vyhodit, nebo natahnout tuzingare, tak jsem je takhle udal Thommymu
-> RON: no nic moc,,, za to se neprodává ani kus klasickýho
-> RON: Neni moc o co stát, už toho má přecijen hodně za sebou
-> THOMMY : tvyho silvera jsem jeste nevidel, jak je to mozny? musime uz dat nakej ten sraz
Jop to mate ony na co presne se davali nevim. Ale sehnat je je dost tezky.
-> RON: Jéje, to znám
Jinak už se dávno vozí opravený na silveru

-> Tomaso435_Žák 3.Bé: uz presne nevim, byly tady v inzerci, Thommy se ozval prvni, tak byly jeho, asi 250,-
-> RON: na kolik sis je ocenil?
-> Tomaso435_Žák 3.Bé: tyhle uz ma THOMMY
-> RON: áá další kousek :) taky mám 2 páry:)
-> Mr_Kubas: já viděl zase silverline a měl to taky v barvě:)
-> Mr_Kubas: já viděl zase silverline a měl to taky v barvě:)
-> Milan 136: No já to viděl už asi 2-3 "Solitérech" které vídávám pravidelně a všechny to maj v origo vínové barvě, tak to podle mě tam bude od výroby...
-> RON: to je ono:)
-> Mr_Kubas: ee. X-line
-> Mr_Kubas: ee. X-line
-> Kuladmin: Ze Solitairu, že? Pár takových jsem už viděl, ale myslel jsem, že to je z továrny a ne od němců 

Nebo dalsi moznost i kdyz defakto nemozne sehnat tydle zrcatka pro facko ale ve tvaru feldackejch. Snad nemci je delaly ale je jich malililicko.
-> jarda.u1: ale s úpravou
-> James1991: musíš poladit díru ve dveřích aby tam prošly lanka a nebude sedět rádius na dveře ale dá se
-> James1991: musíš poladit díru ve dveřích aby tam prošly lanka a nebude sedět rádius na dveře ale dá se
-> James1991: budou
Zdravim. Nevíte někdo, jestli na favorita r.v. 91 budou pasovat zpětný zrcátka z felicie? Díkes