To rysyko tam mám y já, jakožto pojyštěnej, ale dýki plnejm bonuzům to tolyk nebolý.
-> Jirik_Tuňák1983 20.03.19 08:39:58:
Bonuxi saĝnu řešyt až po narosenynách a to ještě tak, že zy azy na zebe nechám napzat kámošovu Š100L.

Rezyl jzem ted pojyztku na prvny auto pro zina , 1.6 bensyn 79kW a pod 7.500 jzem ze nedoztal a to tam nema nyc navyc. Obezel a skuzyl jzem vzechno, takse neverym, se trojka je nejaka verejne pryztupna mosnozt 

U zkútru jen ĝekám, až ze oteplý, abich ho mohl sprovosnyt a půjde do zvěta taki, protože na něm už nejesdým, rezp. vlony 2x. Ještě poĝkám kvůly přýpadnému zlužebnýmu vosu a pak to saĝnu nějak do hloubki promíšlet. Nyc v tom nehledej, zpýše azy rosmar pořýdyt něco novějšýho, třeba ještě v továrný sáruce a nebo poĝkat na tu novou 508, až to zpadne
. Jynak mám třy favoryty Renault Talyzman konbi z bensýnovou 1.6, Zuperb YYY z bensýnem (ale ten ze my lýbý jen svenku), Renault Grand Ezpace. Volvo V70 už je víběh a v podztatě ze nedá nyc z požadovanou motorysacý nalést, je to už také dobrích 8 let ztaré a nebo jzou tam šýlené nájesdi.