Já si jen pamatuju, že volič je umístěnej tak nějak zvláštně a člověk se k němu musel natahovat, zatímco ta obstarožní páka u 4.gen je krásně po ruce.

Osobne bych to klidne bral hned (i za cenu zmenseni pipiska, uz mam stejne splneno
), pac jsem v tom v Kanade jezdil a je to sakra pekny povozeni a v pohode das dozadu i kola nebo se v tom vyspis nekdy na roadtripu :)

Z těch usáků mám obavy z dostupnosti servisu, i když lidi říkají, že v pohodě. Navíc je všechno docela levné, např. na Moparu.

Třetí řada má opěradla ještě nižší. Ale vzhledově je to moc pěkné auto.

Sedačky tvrdé, opěradla nízká, sedáky krátké, boční vedení žádné. Luxusní sedačky měl vzadu vyvrhelův Cromaňonec, C8, P807 a pak ty americké obludky. Kolega má v P807 captain swivel seats, už je to stará hrobka, mají tři děti a s manželkou to nedokážou prodat, protože mají nějaký rozpočet a všechno ostatní má ta šidítka z foto níže. Co je to pak za MPV, když nějaké pohodlí zažijí jen přední cestující? 

Pokud nebudu počítat škodovky kupovaný od začátku jako víkendovky, tak Alfa je číslo 14...
Navíc ještě nebyla vhodná příležitost naťukávat paní domácí, ta je v tomhle jak ta tvoje. 

a to v Čechách. Že jsem auto pak kupoval v DE za dalších -7% je jiná pohádka 

Jinak ta Pacifica se vyrábí i ve 4x4, hybridní verzi a v základu má už 8mi nebo 9tistupňový automat od ZF. 

viz: -> Jirik_Tuňák1983 28.03.21 22:57:21: