skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Skořepinové sedačky do Š130
prohledat
8 příspěvků (zobrazeno 1 až 8) od 17.09.2008 do 11.10.2008, založil/a Skoda 120 1.4 16V
-> milano: jo jo taky to mam tak, jen teda jekl...nicméně skořepiny maj bejt co nejníž a napevno :)))
ja som medzi zadne konzoly prisroboval taky sympaticky kus zeleza- u nas sa to vola vinkel, ale spisovne je to asi L- profil. navrtal som diery podla roztece kolajniciek na sedacke a sup ho tam.
zbyly mi tu pojezdy z felicie,na kterých byly přidělaný Sparco sedáky,co mám ted v autě...kdyby to někdo chtěl...
-> Skoda 120 1.4 16V: dej to napevno a hotovo. Taky jsem se vykašlal na nějaký kolejničky. Stejně si nastavíš svou polohu a dál už s tím nehejbeš![4](//img.skoda-virt.cz/x-smajlici/4.gif)
![4](http://img.skoda-virt.cz/x-smajlici/4.gif)
Já je mám napevno a pojezdy bych teda nedal, kdyby nedej bože se něco stalo, tak kolejničky toho moc nevydrží. Takže na kolejničky ser, navíc ti hodí sedačku moc nahoru a je to naprd
-> Skoda 120 1.4 16V: já jsem teda pro pojezdy :) na skořápce je taky mám . u tebe mě nenapadá jiný řešení než prostě na sedačku navařit nějaký příčníky a až na to teda ty pojezdy když jsou širší no . ale ono se v takhle indiviulních věcěch blbě radí na dálku chce to koumat a skoumat ![1](//img.skoda-virt.cz/x-smajlici/1.gif)
![1](http://img.skoda-virt.cz/x-smajlici/1.gif)
Já bych pojezdy nedával a udělal to jako to maj Tuneři nebo Majkl
Prosím o radu!
Pořídil jsem si dvě skořepiny zn. Jamex a rád bych si je dal do auta. Již jsem z nich sundal původní pojezdy (Honda). Mám v plánu na sedačky přidělat původní pojezdy ze sedaček za Škůdky... Skořápky mají rozteč pojezdů cca 40 cm a puvodní sedačky asi 50 cm... jak tento problém vyřešit??? Díky za rady!!! Petr
Pořídil jsem si dvě skořepiny zn. Jamex a rád bych si je dal do auta. Již jsem z nich sundal původní pojezdy (Honda). Mám v plánu na sedačky přidělat původní pojezdy ze sedaček za Škůdky... Skořápky mají rozteč pojezdů cca 40 cm a puvodní sedačky asi 50 cm... jak tento problém vyřešit??? Díky za rady!!! Petr