skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
sedáky felda do favorita
prohledat
17 příspěvků (zobrazeno 1 až 17) od 24.04.2008 do 28.05.2008, založil/a Dace - zrušená registrace
já už nevím jak přesně sem to dělal,ale vím, že ty lyžiny nepředu byly nějak moc u sebe, tak sem tam dal tuším dvě nebo tři podložky asi M8 a snad i delší šroub a tím sem lyžinu oddálil od sedačky a šlo to tam dát krásně, i posuv šel lehce. Ale už si to fakt uplně přesně nevybavuju jak to tam je.
-> Milan 136: Jsou horší prasečiny tohle si myslím není nejhorší a navíc není to o tolik aby to něčemu vadilo nebo aby se něco posralo třeba při nárazu
-> Milan 136: tak my tomu taky trochu pomohli násilím do fáva
že by prasečina, jenom drobek hůř to jezdí![5](//img.skoda-virt.cz/x-smajlici/5.gif)
![5](http://img.skoda-virt.cz/x-smajlici/5.gif)
že by prasečina, jenom drobek hůř to jezdí
![5](http://img.skoda-virt.cz/x-smajlici/5.gif)
-> WGeorge: to je stejný....
-> Kalibán123: no narvat to tam násilím je prasečina
-> Kalibán123: no narvat to tam násilím je prasečina
A nezkousel jste nekdo vymenit za vyskove nastavitelnou sedacku z feldy? Jakej tam je problem, nebo je to uplne normalni jako ty obyc?
pasy necham stare,bude to necemu vadit?
Drží na 4. ty pásy máš pravdu se demontují tedy pokud neměníš zároveň pásy.
Koukni na to taky jsem si říkal jestli by to nešlo ale moc jednoduše mi to nepřišlo
Koukni na to taky jsem si říkal jestli by to nešlo ale moc jednoduše mi to nepřišlo
zatim sem se na to nedival,ale nejde to nejak obyc,ze bych nechal stare kolejnice a na ty treba navaril fel sedaky??
tak já myslím, že felda sedačky, se do fava dávaj bez těch držáků na pásy
nedrž ve feldě sedačky na více než 4 šroubech?
![9](http://img.skoda-virt.cz/x-smajlici/9.gif)
nedrž ve feldě sedačky na více než 4 šroubech?
-> Milan 136: kterou konkrétně myslíš? Já je mám tím jak jsem tu popisoval přihnuté není to o moc a je to dle mě lepší než něco vrtat řezat vařit
-> Kalibán123: takovýhle praseiny radíš? Hm super
-> Dace: Já jsem dával do formana 94 sedačky z feldy a vepředu na feldových kolejnicích jsem udělal nové držáky. Není to prdel šlo by to i kus propilovat ale nezahrával bych si s tím je na sedadle ukotvenej i pás pokud to použiješ komplet...
-> Dace: Já jsem dával do formana 94 sedačky z feldy a vepředu na feldových kolejnicích jsem udělal nové držáky. Není to prdel šlo by to i kus propilovat ale nezahrával bych si s tím je na sedadle ukotvenej i pás pokud to použiješ komplet...
jj dikec
jako jen tak to jde když vezmeš tu první metodu prostě ty zadní šrouby si uchytíš do origo děr a vepředu u noh si to chytneš jedním šroubem třeba u tunelu a tu ližinu u prahu násilím začneš tlačit doprostřed to poznáš a pak tam strčíš šroub a hotovo dotáhneš a je to
menim jen predni
aha,ja myslel ze to pujde vymenit jen tak :(
No jak se to vezme zadní jdou úplně bez problémů a přední no tam je to trochu složitější na rozhodnutí jak to chceš udělat například já jsem to po radách udělal tak, že jsem to třema šroubama ze 4 chytil na jejich původní uchycení pak jsem začal páčit s ližinou a násilim jsem i 4 šroub dal na svoje místo ližiny jsou trochu u sebe ale nějak to nevadí jde to jen o trochu hůř posouvat no a pak je volba bud udělat díru v ližině tak aby sedla na původní u mě to nebylo možné a nebo udělat novou díru v té výztuze či co to je kam kde jsou sedačky chycené abych pravdu řekl nejjednodušší volbou je to násilí a první možnost
Ahoj,prosim o radu,mám favorita 94 a chci do nej dat sedaky z feldy.Je potreba nejake úpravy pro přichycení nebo se pouze vymění?