skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
sedačky s fazola do 120
-> Nwkt: jako hezký ale muselo to stát víc než ten rapid 

Nwkt 22.03.08 12:09:24 napsal: -> U-Geen: Mě se líbí třeba tohle skoda-virt.cz/cz/.../1065
-ro man-rapid/tak tomu se rika luxus

Sedačky z Favoritu jsou moc vysoké.Když pouze převrtáš díry na příčce na rozteč favoritackých sedaček nebude to ono.sediš tam potom jako opice.
-> U-Geen: Na pohodlnost sere pes, de o to že se mi ty sedačky líbí..a pohodlný mi přijdou-))
-> Nwkt: no, toho sem mel zrovna na mysli :-)
-> U-Geen: Mě se líbí třeba tohle
skoda-virt.cz/cz/.../1065
-roman-rapid

-> David29: z blata do louze? jinak si toho videl vcelku malo, staci prolizt rapidy na virtu
-> havlik: nojono

-> Milan 136: Kdepak normální černý... neboj, to mám pořešený...
Kloub mezi opěradlem a sedákem pasuje jak na rapid sedačky, tak na favoritácký. Musí se tam udělat akorát držák páčky...

Kloub mezi opěradlem a sedákem pasuje jak na rapid sedačky, tak na favoritácký. Musí se tam udělat akorát držák páčky...
-> David29: Pokud YGLX tak ok ale jak polezeš dozadu??

No, já budu dávat do Garde sedačky z favorita 93+... v kupátku sem ještě neviděl jiný sedačky než rapiďácký nebo sportovní.... proto je chci-))
z Rapida su dobré sedačky a žiadne prerábanie
-> havlik: Souhlas

-> kaprik faster: jako kdyby ty z felicie byly

-> PaYa 136: vykašli se na sedačky za favorita a dej tam nějaký pořádný, aspoň z feldy když už
Předělávat držáky musíš tak i tak...a fávo sedačky nejsou žádnej zázrak

favorit ma kolejnicku uzsi, ale kdyz si udelas drzak tak ji tam klidne das..

Predni taky nesedi (doufam ze se nepletu) maji jinou sirku ty kolejnicky. Kdyztak nekdo potvrdte nebo vyvratte.
hoši poradte dam to tam v pohode?? jen na zadnich stači udelat držak?? diik