skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
čalúnenie volantu
-> Pavel P.: to jo, prodává, ale je to krutě véliký na tenhle volant, já sem ho stříhnul, ale to zakončení se mi nějak nepodařilo, takže znova
-> furik: to se prodává, takovej kruh z koženky s dírkama s kusem vlasce na omotání.... zajdi do nějakejch autodoplňků nebo do tesca apod...
-> furik: to je normální omotávka na řídítka zajdi si do nějaký cykloprodejny tam to budou mít i v ruznejch barvách
nevim jestli to jde videt,nevite nekdo kde bych sehnal tohle calouneni na volant?,mam uz s toho jen cucky
Vojto neni to problém, viz. >>> www.skoda110r.cz/article.
php?id=900
ok dik...tak kuknem po takých matrošoch, resp. ešte zbehnem za čalúnníkom:)
-> Vojta: Určitě. Laický zjištění- buď to sundá (můj případ), nebo dá další vrstvu a přes to 2nd potah. Asi před 3 týdny jsem volantík vyzvedával.. Vzal si ho jako nespěchající zakázku, když "nebude do čeho píchnout".. vcelku pěkně zapracoval, stálo to 1500kč a nedostal jsem účtenku. Ale do toho původního stehu (jako na fotbalovým míči) jsem ho nedokopal.
kdyz uz tu je to tema tak se rad taky na neco zeptam.
Dejme tomu ze mam volant, neposkozeny, obsity kuzi....jenze co mi vadi je ze venec je malo tlusty. Potreboval bych ho tlustsi. Myslite si ze by nejaky sikovny calounik dokazal s tim neco udelat?
Dejme tomu ze mam volant, neposkozeny, obsity kuzi....jenze co mi vadi je ze venec je malo tlusty. Potreboval bych ho tlustsi. Myslite si ze by nejaky sikovny calounik dokazal s tim neco udelat?
-> andre: tak tak semiš alebo brusená koža, iné ma ani nenapadá čo by sa tam hodilo![6](//img.skoda-virt.cz/x-smajlici/6.gif)
![6](http://img.skoda-virt.cz/x-smajlici/6.gif)
-> andre: mozno brusena koza...teda aspon ked siahnem po topanke tak je to take zaujimave...:)
a semiš sa nešmýka? lebo táto vyšúchaná koža napríklad ked je zima a mám stuhnuté ruky a aj koža je stuhnutá tak sa šmýka v rukách trochu, možno by to nová koža nerobila, neviem..
treba semis je docela prima...
čím dať očalúniť volant aby sa na nom "lepili" ruky? mám nejaký starý rallye volant kožený ale celý roztrhaný a poškodený...čo sa dáva na volanty na športové účely? kamarát má nejaký taký "lepivý" gumený ale to je tak vyrobené, nie je to látka asi!? aký povrch zvoliť, poradte..dik