skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Interiér felda do fa
zdarec taky se na to chystam menit celej interier ale pry to jde v cajku s trochou rezani a furou casu to vypada k svetu... doporucuju ti abys napsal jednomu virtakovi co to delal jmenuje se Havoc...
Josea: tak to se divim že jsi ho koupil...já mam taky černej interier a palubku z feldy...
ty stranky supertuning byly uplně nej!!! já je mam komplet stahnlé v PC kdyby jste někdo chtěl tak se mi ozvěze na icq 3940279 a já V8m je pošlu... myslim že by se mohly hodit zase na net s tim že to je aktualizace a zachovat jméno autora..já to ale dělat nebudu...to byjste musek někdo vy...pro ostatní by to bylo lepší než si to pořád posílat..
ty stranky supertuning byly uplně nej!!! já je mam komplet stahnlé v PC kdyby jste někdo chtěl tak se mi ozvěze na icq 3940279 a já V8m je pošlu... myslim že by se mohly hodit zase na net s tim že to je aktualizace a zachovat jméno autora..já to ale dělat nebudu...to byjste musek někdo vy...pro ostatní by to bylo lepší než si to pořád posílat..
já sem to nedělal na svojem fávu (původní černý interiér se mi líbili víc v kombinaci s palubkou felicie taky v černé barvě), ale teď sem koupil fáčko a tam je komplet interiér z feldy, ale tu prasárnu nepřeju nikomu vidět, absolutně to tam nesedí, výplně dvěří ořezané, kličky na okna nesedí = další díry, prostě hrůza.
Kde jsou popisky ted? nevíte někdo?
nejlepší popisy byly na nějak supertuning.cz jenže ty už nefungují borec tam měl komplet popis a fotky z přestavby na feldu
Jde to v nejakym Favu sem to videl na netu ale ty C sloupky a plasty na plato se musej upravit seriznout chce to hledat...
Čau máte někdo zkušenost s výměnou celého iteriéru u favorita za felicii ale myslím tím celého včetně všech plastů. Jedná se mi především o zadní plasty na kterých leží plato a taky o plasty sloupků. Jde to? Máte to v autě někdo? Dík za vaše rady