Ale díky za snahu a že to za nás řešíš.

To je sraního s madlama co,já sem ale na takové věci magor(říká mi to i manželka),musí to prostě sedět aspoň odstínem,když už je to replika. 

Je stejné,jenom ty moje jsou vyčištěné militem,tak je tam nepatrný rozdíl.Když to tvé zkusím taky vyčistit bude úplně stejné.
On mi výrobce kdysi psal,že to dělal kdysi podle svých starých madel,takže ta barva by mohla tak nějak sedět.Ale ty fotky strašně zkreslujou,tak mu chci poslat naše staré vršky madel na porovnání,aby jsme pak nebyli náhodou překvapený,že je to jiné než jsme čekali nebo chtěli.
Já ani nechci aby vypadali jako nové,musí to odstínem trochu sednout k tapecům na dveřích,ty už taky nevypadají jako,když to vyjelo s fabriky.
Tady je jedna fotka,která se nejvíce podobá realitě.

Díky.

Nemáte náhodou kousek toho vršku ze starého madla,které už není k použití k dispozici,že bych to porovnal s mojím a doladili by jsme to.Protože barvu umí výrobce ovlivnit,dík.

Ještě o ně měl zájem ladis79,tak mu napíšu SZ.
Písni kdyžtak kam poslat peníze. Díky předem.

Ale do dneška mi nepřišli slíbené fotky madel.
Asi na mě zapoměl nebo se mail cestou někde vytratil.
Znovu jsem výrobci napsal,tak snad se mi ozve a hlavně pošle ty slíbené fotky.

Já doufám,že i mě kvalita přesvědčí a objednám si je taky.Jak pošle fotky,dám je hned sem.

A díky že na mně myslíte.
Ještě k tomu uchycení,jsou v tom zalité matice M4,takže přichycení k madlu by mělo být OK.Má mi poslat fotky i replik těch samotných madel,na to jsem taky docela zvědav.Já je sice nepotřebuju ale třeba se někomu hodí.
Předělávám teď garáž na spotřebáka,tak abych to do vánoc stihl.

Napíšu výrobci jaká je momentálně situace,jestli má třeba něco na skladě nebo v jaké fázi vývoje a výroby právě je.A znovu se zeptám na to uchycení do madel.Před více jak půl rokem mi psal,že kdyby jsme odebrali více kusů na jednou,tak by byla nějaká malá sleva možná,jinak normální cena byla 50 eur za sadu.Tak chvíli počkáme jestli se neobjeví další zájemce.

-> Bukaj: No já mám právě dvě pěkný,jedno horší ale opravené a jedno je nepoužitelné.Takže mi stačí sehnat aspoň to jedno,lepší by bylo samozřejmě sehnat rovnou dvě,bohužel se zatím nedaří.
Kdybych neměl nic,tak si ty repliky asi objednám,protože sehnat najednou hned čtyři pěkný originály,to asi musí mít člověk hodně velké štěstí.To jedno by se snad časem mohlo podařit sehnat.Nebo možná kdyby se našlo víc zájemců,tak bych do těch replik šel taky.
Jinak na to zatím kašlu.

Ale upřímě,to tam radši nechám horší originál.

Je vidět,že by to chtělo výrobu ještě dost doladit,hlavně ten lem jak na dvou místech chybí.Taky se mi zdá,že to není tvarově moc rovnoměrné,na pravé straně při vnitřku je to nějaké propadlé.Na fotkách je vždy nahoře replika dole originál.Řekněte samy,není to asi to,co by jsme si představovali.Já na to zatím kašlu a budu dál schánět origo,třeba se někdy poštěstí.
Škoda,ze začátku to vypadalo tak slibně.

Dnes mi přišla odpověď od výrobce replik vrchů madel,které vypadají dost slibně.Osobně bych si asi nechal poslat třeba jedno na ukázku a kdyby se mi fakt líbily,tak bych potom objednal 4ks.Případně i víc,protože jsem se ho ptal jestli by udělal lepší cenu,kdybych objednal víc kousků najednou.Cena je 50 euro za sadu(4ks),což jsem tak nějak i čekal.Takže se ptám jestli by o ně měl někdo další zájem,samozřejmě až po ověření kvality.Až to prostě budu držet v ruce a vidět na vlastní oči,tak bych se potom dokázal rozhodnout jestli do nich jít.