skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Intercom
-> vhml: buserantenbande :-)
A to ještě perlička... Půjčená centrála interkomu. ,,Je na tři piny?" Jo jasný, na tři piny. Nikoho nenapadlo se na to podívat, sednem ráno do auta, v helmě samcí, v interkomu samcí :-D
-> MartinSmolka: Nic to se musí někde sehnat! Tam tuhle zásuvku moc nechci, tam s tím pak nějak v autě otáčet a potřebuju mít ty helmy zámněnný.
v tom konektoru už je všechno, mikrofón i sluchátka? nenašel jsem levnější běžně dostupný konektor než je ten na speedpro, takže nevím možná předělat konektor v intercomu na protikus pro sluchátka
To nevím proto se ptám jak bych to mohl vyřešit .)
záleží na tom co leze z toho intercomu nejde jen tak spojit kanály, protože bys slyšel jen rozdíl obou signálů
-> MartinSmolka: Já to nepotřebuju stereo do sluchátek...
levé sluchátko, pravé sluchátko, mikrofón a zem musí být 4
-> vhml: No tak to by bylo úplně nejlepší a bez starostí.. Těch mám ještě doma dost :) Jen mě právě tnhle od peltoru přide takovej " zaprcatělejší:)" A má na sobě 3 kroužky tak nevím jakej maj význam na stereo jacku máš jen 2....
todle je úplně stejný princip jak JACK, ale časem se oproti JACKu neopotřebuje, je to vlastně jedno záleží na kvalitě konektoru. Nekupovat šmejdy za dvacku, ale připlatit si za kvalitu.
Tyto mají 4 póly a nevím jestli je tam nějaký spešl klips na zacvaknutí, nikdy jsem to neviděl na živo
Tyto mají 4 póly a nevím jestli je tam nějaký spešl klips na zacvaknutí, nikdy jsem to neviděl na živo
-> Toušík: to je otázka v čem je jinej než normální velkej Jack, ale my měli v Peltoru standartně se tvářící velkej Jack jako máš na kombu třeba
-> vhml: Takže to stačí normální velkej jack nebo musí bejt: speedpro.cz/konektor-pelt
or-jack-samec-p-5498.html Tenhle spešl??
-> MartinSmolka: všechny závodní interkomy mají velkej Jack, z tohole se zblázníš když to budeš potřebovat připojit rychle. Jezdili jsme obojí a ten Jack je zlatej, jenom je třeba ho pořádně doklapnout aby nešlo jenom jedno sluchátko.
speedpro.cz/centrala-inte
rkomu-smg07-kompatibilni-p
eltor-p-3797.html Nejspíš bych pak chtěl sehnat něco takovýho.
a co máš v komunikaci JACK?
Jenže tohle nenacpu do komunikace :)
je to klasická mikrofonní koncovka, když vezmeš a rozšroubuješ to máš tam jen tří drátky. Být tebou tak je takhle nechám, jsou to kvalitní koncovky a dobře drží. V autě určitě lepší než JACK
Ahoj prosím dá se tahle zásuvka předělat na jinou? Asi nejradši na intercom sparco nebo peltor? Díky.
strejda google nic?