skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Ofuk předního skla
-> Hudy: už se to tu řešilo...bud to uděláš na prasáka že uřízneš kus plechu v kufru a vyndáš to horem a nebo to uděláš tak že povolíš 4 šrouby co držej topení popustíš ho dolů a větrák vyndáš. já sem to dělal u rapida nedavno tim, podle mě, slušnějšim způsobem a v pohodě. akorát pak sem zjistil že to neni větrákem a le byl předtim špatnej kontakt![3](//img.skoda-virt.cz/x-smajlici/3.gif)
![3](http://img.skoda-virt.cz/x-smajlici/3.gif)
Ano je to 120L. Takže by to šlo vyndat i vrchem? Kontakty jsou v pořádku, to jsem přeměřoval. Musí být v háji motor. Jinak nevím co by s tím bylo.
Ak ide o tvoju 120cku tak sa da trochu spustit kurenie po uvolnenei 4 matic co to drzia, len pozor na mali vystupok z kurenia k odvzdusnovacej hadicke aby si ho neulomil. A potom ide nejako vetrak vybrat vrchom. King to uz vraj skusal a slo to podobne ako hlavolam jezko v klietke. Mozno skapal len odpor na kureni pred tymto vetrakom alebo nejaky kontakt, zisti ci mas na svorkach iducich ku vetraku napatie.
Pokud to je 120 tak vyndat topení
-> Hudy: upřesni co to je za auto pak ti spíš někdo poradí
Zdravím. Mám takový problém, zřejmě mi odešel motor ofuku předního skla. A potřebuji poradit - Nevíte kde tento motor sehnat? Jak složitá bude demontáž a oprava?(jelikož jsem se díval, že budu muset vytáhnout z palubní desky celý systém ovládání vytápění a větrání a vypustit chladící kapalinu) Za odpověď předem děkuji