→ ZbyŠek: Ty Majklovi, jsou stejný jako tu psal Kapřík.
Já je mám taky. Jinak Kapřík říkal, že měnili velikost a Majklova XL je
nyní velikost L. Ty mám já a se 190cm a 105kg se do nich v poho akorát
vejdupřesně tak, bacha na to. Majklova velikost XL je dneska velikost L..!! měnili velikosti, protože ty malé se jim vůbec neprodávali, tak to posunuli
-> TUNER: No právě časem obě (jestli na to někdy vůbec dojde) a Ty Tvoje to je přes 20tKč a to je dost. Ale jak říkám, zda na to vůbec dojde. Ty moje mě vyhuvujou, jen mě vadí jak to bledne rok od roku horší.
No já skončil tam kde jsem skončil,protože mi vyhovovala ze všech OMP,SPARCO,King a já nevim co ještě jsem za sedačky zkoušel - nejvíc. A cenově to bylo tak nějak srovnatelný,možná trochu dražší než ty ostatní,ale nikdy jsem neměl potřebu koukat po jinejch. ;-)
Jinak jsem tam koukal i na tu carbon sedačku za 37.....ale to už je dost peněz za sedačku do stodvacky... )))
Za dvacku koupíš dva kousky ne? Nebo chceš měnit jen jednu??
-> TUNER: NJ vypadala taková použitá, říkal jsem si test vzorek, ale tak i za 7500,- to docela jde. Pak tam jaí i Pro2000. No až budu vybírat bude to těžký, ale dát přes 20tKč za sedačky se mě nechce.
Jinak by to opravdu mělo bejt \"sparco\" s jinou nášivkou a o pár tisíc levnější. Jinak tu Revku měl david a měnil jí za Evo,protože je líp tvarovanaá a pohodlnější...
Dneska jsem byl v rallybazaru a skořepina LICO (což je takové "laciné" Sparco dělané snad v jedné fabrice pro "chudé") stojí 5.990,-/ks a je to něco jako REV od Sparca. Sedí se v tom parádně.
-> ZbyŠek: Ty Majklovi, jsou stejný jako tu psal Kapřík. Já je mám taky. Jinak Kapřík říkal, že měnili velikost a Majklova XL je nyní velikost L. Ty mám já a se 190cm a 105kg se do nich v poho akorát vejdu
-> Karel.: Ano zkoušel jsem je 2x. Kamarád je měl v autě a pak i nové v prodejně a stejný výsledek.
-> U-Geen: Tehdy dělali 3 velikosti, u spolujezdce mám tu prostřední a u sebe tu nejmenší. Příště už kupuju obě stejné a černé a je otázka zda k tomu někdy dojde, zatím se tam vejdu a svůj účel plní perfektně. I Maďarsko na jeden zátah z Plzně jsem vydržel.
musíš zajít do nějakých prodejen a sedačky si vyzkoušet, tohle nemá cenu radit, jak se v ní budeš cítit. Koukni se třeba ještě na Jacky, má (měl) je Juris v autě skoda-virt.cz/cz/.../198-
juris-skoda-130-l a ty jsou pohodlné už od pohledu si myslím
Sedačky autostyle jsem původně chtěl kupovat, ale nakonec jsem měl možnost si do nich sednout a vadily mi tam trubky. Z toho důvodu bych do anatomů nešel. Proto jsem chtěl jedině skořepiny.
-> ZbyŠek: mrkni sem www.sportovnisedacky.cz Já su s nima spokojenej
-> ZbyŠek: jak říkám, jsem maximálně spokojenej. Akorát mě cestou do MaĎarska asi 10 km bolel zade, ale pak jsem si zvykl a paráda. Mám blbý záda a málo v které se mi sedí fakt dobře. Takže já určo spokojenej
-> ZbyŠek: Ja jsem v ni sedel a neni to takova tragedie... Ale je fakt, ze ten "hrb" je opravdu blbej. Když si dáš pod zadek polštář, tak se v tom sedí lip