Já prošem 2ma legal technickejma se sedačkama z Hondy CRX a ani jediný slovo, tak rapidích sedaček si ani nevšimnou 

Já prošem 2ma legal technickejma se sedačkama z Hondy CRX a ani jediný slovo, tak rapidích sedaček si ani nevšimnou 

Ale myslim ze zrovna u nas sou na STK celkem mirny, akorat nedavno tam meli kontrolu tak ten den prej vyhodili vsechny :D kolegu nejen kvuli spatnejm pneu, a druhej den jim tohle nevadilo...

(jen žárovky)

já měl akorát těsnost motor a převodovka... ale strejc měl u trosky áčkovejch závad minimálně 20 

Já mám auto relativně v pořádku, takže s technickou není nikdy problém 

Mám dvorního mechanika, tomu dám auto, on to zběžně zkontroluje pošteluje a jede tam. A jelikož to zná, tak mi rovnou řekne s čím neprojdu, ale jelikož žádné "úpravy" nemam, tak není problém 

Přijel jsem tam, pokorně se postavil a řekl pánovi, že mám malý problém.
Pán se zeptal jakej, tak jsem mu povědíl, aby se šel podívat a když to viděl, tak se začal smát a říkal, že to je skutečně problém (ale jen kvůli ráfkům). Nakonec jsem vjel dovnitř, udělala se technická a přestože jsem chtěl, tak nic nechtěl. Mimoto mi řekl, že jak tam bude sebemenší závada, tak mi technickou nedá. 

Tak pokud to prošlo i s kolama, které nejspíš v TP nemáš, tak to byla obálková metoda, ne? Nevěřim tomu, že by toto na normální STK prošlo 

Odepsal jsem, jak mi to přišlo pod pracičku, páč jsem dělal ještě něco jiného. Každop. když napíšu, že jsem s tím byl na STK 2x a prošlo, tak to platí a netřeba pochybovati.

To auto má s vyobrazenýma světlama za sebou dvě běžný technický. Poslední byla bez zadních klik, se stejnýma světlama a vpředu čtyřokem. Řeš světla, ne kliky a podobný píčoviny. Teď mám zpět dveře s klikama, této "módě" už odzvonilo. 1560 se ptal na blikače.

Takže nějakej blikač bych neřešil.

Nějaké číslo tam být musí, ikdyž máš výmaz...

, ale o co mi jde... Mám sehnaný motor 105 po takové nějaké generálce, opiskovany blok, prý všechno vyměněno atd, vim prd zatim sem to nerozdělal, ale je na bloku dost okatě zbroušený číslo, na technické s tím budou dělat drahoty? Napadá mě kdyby se chtěli hádat ohledne typu, tak to muze byt stejne jen 120, ktera by mela byt zamenna, a nebo 130 ale ta se zas da rozeznat podle silnejsiho zebra na bloku.

a už si dodělal ty papíry?
já jdu asi na Ečko,teď je možnost,nechceš na něco taky?