skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Loketní opěrka favorit
ja som si do fava namontoval koženu lakťovku z kie. a pasuje......... vyzerá to super...len nemám foto.....
Pasuje tam třeba loketka z jedničkový Octavie.
-> Jumbo: když projedeš galerie na škodafavorit klubu, někdo tam má na modrým formanoj marathon tuhle opěrku ale nějak ji má kuchlou v opěrákách,, je to z jinýho auta tak to projed a se ho optej jak to tam má ;)
-> Jumbo: Já mám ve fáčku takovou, co se přišroubuje na sedačku...výrobce bohužel nevim, ale klidně bych si myslel,že je origo![6](//img.skoda-virt.cz/x-smajlici/6.gif)
![6](http://img.skoda-virt.cz/x-smajlici/6.gif)
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Díky. Tuhle už jsem právě někdo viděl, ale na originální panel to nenapasuju...
Nemá někdo nějakou proveřenou univerzální, která tam jde?
Nemá někdo nějakou proveřenou univerzální, která tam jde?
www.vltava2000.cz/martine
k-auto/goods-1664-4-loketn
i-operka-favorit.html
Tohle je k tomu neoriginálímu středovýmu panelu (viz. www.vltava2000.cz/martine k-auto/goods-2013-4-panel- stredni-standart-cerny-fav .html)
Originální těžko seženeš, pže se žádný nědělaly... vrcholem byl ten středovej panel co potom převzala Felda první generace, na loketní opěrku už nedošlo![4](//img.skoda-virt.cz/x-smajlici/4.gif)
Tohle je k tomu neoriginálímu středovýmu panelu (viz. www.vltava2000.cz/martine k-auto/goods-2013-4-panel- stredni-standart-cerny-fav .html)
Originální těžko seženeš, pže se žádný nědělaly... vrcholem byl ten středovej panel co potom převzala Felda první generace, na loketní opěrku už nedošlo
![4](http://img.skoda-virt.cz/x-smajlici/4.gif)
Z tunelu lezou spodky pro pasy, takze feliciova pada. Navic se snazim o original veci (az na radio) a nechce se mi tam cpat nejakou "tuningovou" mrchu. Pokud nedelali originalni, tak aspon enjakou s podobnyma barvama...Aukro zkusim, diky
Teda nevim jak přesně to je ve fáčku, ale na tunel ne? Koukni na aukro, tam jsou univerzální za pár korun
Leda pokud by sla - jen me to napada, tak by mohla pasovat z feldy nejlepe od milotecu ale ta cena ..
Zdravím. Přemýšlel sem, jestli existuje něco jako loketní opěrka do Favorita a nikde nemůžu nic najít. Vím, že na ty neoriginální panely dělaly aj opěrky, ale já tam mám origo středový panel a ani nevím, kam by se na něho uchytila. Ví o tom někdo něco?