Taky stačilo
Zastavil:petr s

ja nemám potrebu sa s tebou hádať, ja si len nenechám nasrať od tatara na hlavu 

jen ho nech at si nadává, on nic jiného neumí a když není neco dle nej tak je silne nervózní :-)

ano, bavili jsme se o tý samý kapote, napiš tady hardcorepunk-ovi at ti kapotu nafoti, má ji v garáži - je bez koroze a je spokojen
neřekl bych kdyby sis přijel a videl tu kapotu, navíc jak jsem ti napsal tak za 500kč se mi opravdu dobrou kapotu, blatník a čelo prodávat nechtelo, když tady na ni kluk čekal a mel ji slibenou ..

ty kdybys taky porad nerejpal tak se taky človek chová jinak

ak si myslíš že žijeme z toho že tu predám niekomu ekonomer za 5eur tak si smiešny .. a celá táto hádka vypučala tým že som v sekcii motor ponúkol pomoc zúfalému chlapcovi ktorý tam žiadal o pomoc a na auto je denno-denne odkázaný..ked si taký dobrák a frajer, tak si mu mal pomoct a nie sa smiať ako taký tatar ...
. človek sa chybami učí, teraz vieš možno viac ale ... sám nevieš čo chceš a snažíš sa byť superhrdina 

pokial sa ti to hodilo, tak ste boli s jožynkom kamaráti, ale zrazu si mal doma hrdzavú priečku, napísal mi že som vyjebaný kokot atp. tak sa nečuduj . Proti jožynkovi nič nemám, mal odomňa dosť vecí, volant palubky, hlúposti, nikdy sa na nič nestažoval, tak ak mal s niečim problém, alebo pocit že som ho o niečo ojebal tak nech sem napíše, mne nič nikdy nevyčítal a ani do mňa neryje ..

skoda ze takovy lidi se pohybujou mezi lidma co si maji navzajem pomahat....a on dela tohle

Taky stačilo
Zastavil:petr s