-> Nwkt: To by moje tělesná schránka asi nevydržela a nemám rád násilí. Každopádně na debatu jsem zvědavej.

Nejlepci by bylo kdyby mely kyvku i vlecku, pak by se ti dva mohli utkat a videlo by se...

Nebrec koupime slona.
Kazdopadne stale se hlasim k vlecce.

Tak ted ses ukazal :) Tak za prve - nevim kde si se dozvedel, ze sem s tou racnou rozebral pouze jednu skodovku :) Ale opet tady citim, ze se snazi me nachytat na tom, ze si starsi a delas neco dyl... A za druhy, nevim kde si prisel na to ze si pisu s Jirikem. Jestli si nepamatujes co psal v nakmy tom tematu ze te mam poustet sednout v MHD a podobne, tak si zajdi k doktoru s pameti... Takze nevim co mas zase potrebu hledat... Nebo si snad mysli ze te strasne moc silene pomlouvam? Za to mi to fakt nestoji :) Navic odbornici pres pomlouvani budou asi jinde - nevim kdo nekde psal, ze ste neci chovani resili na sraze v Madarsku
Zamet si pred svym prahem, nez zacnes osocovat ostatni *4* Jak sem psal, nekdo chce aby mi gola vydrzela celej zivot. Me staci kdyz vydrzu nakou dobu a pak si koupim jinou... Takze me to takhle vyhovuje... V servisu mi taky povolovali kola racnou takze asi tak...

Já mam svou Tonu rád:)

samozrejmě že v domacích podmínkach si s ní mužež dělat co chceš ale pral bych ti dělat aspon tejden na dilně:)

A ted jen cekas, ze me dostanes na to ze mas najeto vic nez ja (necekane kdyz mas ridicak o par let vic). Ale nezlob se na me, to jak funguje vlecka vim a ve veku nizsim nez mas ty. To ja kfunguje kyvka taky... Najeto mam s kyvkou dost abych vedel jak se na ni jezdi a jaky ma vlastnosti (jak uzkou tak sirokou). S vleckou sem taky jezdil. Ne dlouho ale jo... Taky sem poznal jak to jede a jak se to chova. Taky to jde zjistit kdyz treba pouze vidis auta pri prujezdu zatackou... Takze nevim o co te porat jde... on ten Jirik mel pravdu v tom co psal asi... A docela by me zajimalo, jak ty muzes vedet s cim ja jezdil a co mam ozkouseny :)
A o racnach - to ze je nekdo zasadovej a rackou neutahuje a nepovoluje, tak to je jeho problem. Hodne lidi s ni pracuje furt a ta racna to prezije bez problemu.

) Ale potreboval bych löbro aby se mi nerozpad tripoid 

Ty ses nakej obtloustlej pasik bo co? 

Pak verim, ze si budes radsi prat vleckovou