Já to myslel, tak že jsem mu tak nikdy nenadal. To je jedno.............dělejte si co chcete a hlavně, že vy jste borci světa
Zastavil:Karel.

Já to myslel, tak že jsem mu tak nikdy nenadal. To je jedno.............dělejte si co chcete a hlavně, že vy jste borci světa

Tak s tímhl člověkem tu mělo daleko více lidí problémů akorát to nenapíšou

Mně ani jednou nepomohl, právě furt jen rejpal a nadával na moje příspěvky a dle mého nejsem člověk, kterej tady dělá hádky, pokud nepočítám Tunera2 a včku. Ale to než hádky byly spíš ostřejší výměnné názory, jinak nic.
To, že na vás byl tak hodnej a jen pomáhal vám neberu, já jen chtěl vědět proč se tak chová ke mně. Zrušil registraci, tohle bych řešil tak v 5 letech

tak ci tak k tomuto nemalo dôjst lebo fakt ked peter odyde sme v riti a keby si ho poznal osobne urcite by si zmenil nazor
a rad by som videl ako mu toto co si tu napisal povies aj do oci:) lebo cez net je kazdy velky borec

Už to je ve mě vypěnilo, chová se tady jak nějakej král. Nejsem typ co kvůli někomu radši odejde. To mu radši napíšu a navíc pokud nemáš nic k tématu, tak mlč a mysli si třeba, že jsem debil

Zastavil:Karel.