...ale išlo to...ked som šetko zas poskladal, tak sa to dojebalo zas...naštartovali sme pomocou štart káblov...inak kontrolka bola chybná, teda celé budíky...vymenil som za inú prístrojovku a šetko v pohode...takže elektrika asi vyriešená... 

...ale išlo to...ked som šetko zas poskladal, tak sa to dojebalo zas...naštartovali sme pomocou štart káblov...inak kontrolka bola chybná, teda celé budíky...vymenil som za inú prístrojovku a šetko v pohode...takže elektrika asi vyriešená... 

...boli tam dva kusy(neviem v akom stave), na oboch boli skúsené medzi sebou vymeniť regulátori napatia a oba ten istý problém....čo by s tím mohlo byť ked dobíja iba od 5000 otáčok vyššie???

auto naskočilo...dobil som baterku...akurát...furt ten problém s kontrolkou dobíjania...zistili sme, že ona nie len svieti od 5000 otáčok vyššie ale iba vtedy aj dobíja...takže žiadna logika

už ma to ale nebaví
skúsim ale ešte popozerať...

...len bohužial neviem prečo u mna je jedna šestica priamo napájkovaná do poistkovej skrinky....a jeden z tých 6 vypadol...tak som to napájkoval naspať...zle som to asi neurobil
asi pred rokom som ju pájkoval celú( na mojom aj na inom favorite) a fungovala to v pohode...pojdem to preskúmať šetko ešte pár krát..ale najjednoduchšie bude nájsť elektrikára a nech všetko meria prístrojmi asi....

...na altíku je taká malá krabička prišrobovaná 2 skrutkami a napojená 1 káblom k altíku...tá krabička sa vymenila...pochopil som teda, že to ste nemysleli

a doniesli mi ich, tak som to vymenil....no tak skúsim teda celý altík vymeniť....

...to je jak možné? ten fungoval predtým....
Tak to asi bylo hodne zajimavy 4 bubny bez posiku 

a do servisu to nechem ťahať, lebo zatial nemám skúsenosti dobré z ničím v servisoch...

A nebo je tu dalsi moznost - opravdu jsou vsechny pojistky OK? Podivej se dobre...