jsem to uvařil a on se maličko odizoloval pak jak to skákálo se dotýkal

je pravda, že to vyhodilo pojistku a nešlo nic co je na 2 připojený

zkus postupně odpojovat všechny spotřebiče u konektoru

To potvrzuje teorii o tom,že Murphyho zákony fungují vždy a všude,jen načasování je nejistý
Posere se to-neposere se to? Ale posere a vždy v ten nejlepší moment.

....ale k otázce - zkoušel jsem to a kupodivu se nic zvláštního nedělo a to jsem měl stovici prošpikovanou vlastní elektronikou. Tady si vzpomínám akorát na veselou historku z natáčení, kdy jsem nabastlil do hundrtky alarm s dálkovým infra-ovládáníma imobilizérem, kterýmžto jsem oslňoval při služebkách (montáže) :) Celý projekt byl ovšem šit horkou jehlou a na plošňáku ještě pár dní po uvedení do provozu chyběla jedna propojka určující složitost IR kódu a čekala na svoji příležitost. Ta přišla, když se plně obsazená stovice řítila lipovou alejí a jarní sluníčko probleskující mezi větvema vytvořilo ten správnej IR signál pro aktivaci alarmu a imobilizéru..... a hundrtka zkolabovala :) Sice totální off-topic, ale.... :)
Svého času jsem měl stodvácu se sadou 55A a měl jsem dosti vyklepanou svorku + na akumulátoru. Pokud vypadla při startu,auto prostě umřelo. Když se to stalo za jízdy,mělo to přesně ty příznaky,o nichž se zmiňuje náš plzeňský zpravodaj,připomínalo to kokpit letadla za silné bouře,batest hrál všemi barvami

tam právě mám přerušovač z felície

Mozna z celyho auta 

. Oprava: Vem si sebou hasičák 

Skace te to stejne jako na hranatej pristrojovce kdyz se radi... (hlavne podrazuje)