se zpateckou se rozsviti i mlhovky

prohledat
10 příspěvků (zobrazeno 1 až 10) od 10.10.2012 do 27.10.2012, založil/a fidelmc
řadit dle data
15:10:56
27.10.2012
Bukaj
-> fidelmc:

Aj tak bych kouknul, jak to vypadá v průchodce do dveří kufru - u mé Felicie je tam rozpraskaná izolace vodičů v místě, kde se ohýbají.

Nedávno jsem podobné záhady řešil u Audi A80, kde při zavírání kufru se zamkl centrál9 a nesvítily mlhovky a osvětlení zavazadelníku.

A ač u Audi není průchodka, ale vodiče ve dvojité izolaci (jako flexošňůra), tak po rozpitvání vnější izolace na mne vykoukly zpřelámané a zkratované vodiče v rozpraskaných bužírkách.

Když jsem sháněl na vrakovišti svazek víka kufru na Audi, tak z šesti vraků jej tři měly rozřízlý a napojovaný s izolačkovými spoji a jen jeden z šesti byl nepoškozený (po proměření).

A u Feldy mám i průchodku rozpadlou, takže při každém otvírání kufru kontroluji, zda se vodiče nezkratují, nebo nejsou přetrženy. Na výměnu nějak není čas - říkám si, že až budu někdy měnit páté dveře...3
19:14:34
25.10.2012
fidelmc
Tak jsem vymenil relatko mlhovek a uz vse fakci, dokonce uz sviti zarovka v pravem obrysovem svetle(kterou jsem chtel vymenit) tak snad to relatko neodeslo tim, ze jsou nekde nacaty kabely nebo spatna zem, to by se mohlo nejak projevit na zivotnosti relatka?
21:36:18
21.10.2012
fidelmc
Tak nez se pustim do pitvani zadniho svazku patych dveri v gumove pruchodce(stale neverim, ze to tam je rozlamane) dodam jeste jeden poznatek. Nastartoval jsem, zapul svetla , ale osvetleni palubky se nerozsvitilo, jen kontrolky svitily. Tak jsem pomackal spinac mlhovek, u pojistek zacvakalo relatko a palubka se rozsvitila. Nemuze byt problem spis v tom bazmeku kde jsou rlatka a pojistky, jsem slsel ze se ten tistak obcas musi propajet (studenaky a ta)
13:05:31
14.10.2012
fidelmc
Jeste dotaz, vim ze u kombi feldy se da koupit jako nahradni dil svazek, co se napoji na konektor v zadni bocni kapse a natahne se ke svetlum. Je to tak i u formana? Je to asi lepsi reseni , nez se s tim pajet atd.
23:32:13
10.10.2012
dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :)
Jo to tipuju na ty přelámaný dráty v průchodce do pátých dveří (pokud to někdo nezbastlil, '92 už dráty), asi se propojují navzájem.
23:17:39
10.10.2012
OndraKrupi
pružný kontakt mezi karoserií a zadními dveřmi, 4-pólový vpravo nebo pokud to máš vedeno vrchem tzn. kabelem v gumové bužírce tak zkontroluj ten
22:44:44
10.10.2012
fidelmc
-> OndraKrupi: aha, myslis nejaky dverni konektor co je na spodnim plastu(nebo je na boku?)? Ten jsem tam nenasel, teda ja jsem vydel konektor na facku z 89, to je to same? Urco kouknu na kabely co jsou nahore u strechy, kdyz se otevrou pate dvere. dikas
upraveno 1x, naposled 10.10.2012 22:48:45
22:35:31
10.10.2012
OJOUCH
Toto jsem resil cca pul roku zpet byla to kostra prerusenej kabel u pruchodky na 5ty vrata! jinak bych kouknul na to co rika OndraKrupi
22:30:24
10.10.2012
OndraKrupi
-> fidelmc: přechod dveře zadní plast tam bych hledal chybu, nebo nějaká kostra
22:25:28
10.10.2012
fidelmc
Zdarec, jedna se o formana 135 rok 1992 a problem je v tom, ze kdyz pri rozsvicenych svetlech zapnu zadni mlhovky, rozsviti se na palubce kontrolka vyhrivani zadniho okna. Pritom kdyz lehce zatlacim na spinac mlhovek pri jejich zapinani tak zbesile procvakava relatko u pojistek. Taktez kdyz (i se zasnutyma svetlama) dam zpatecku, lehce se vzadu se zpateckama rozsvti zadni mlhovky. Nevim, jestli je spatny spinac ci relatko, nebo nekde v dratech ci palubce, nebo tistak upojistek. Nemate nekdo s timto zkusenost? Dikas
upraveno 1x, naposled 10.10.2012 22:26:39
Extreme Tyres