skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
mlhovky 1203
00:36:16
30.09.2012
30.09.2012

Hřib
-> vedec: tady www.skarab.cz/cs/hledani?
q=K700&... na jejich prodejně, v e-shopu to nemají značené, ale vidíš, že těch červených krytek mají několik položek, nakonec jsme ty písmenka dohledali podle kompletních světel, které byly balené v krabičkách jako mlhovky, obrys a brzdy.
23:46:08
29.09.2012
29.09.2012

vedec
-> Hřib: diky za objasneni, s tim oznacenim TOP jsem si taky nabehl, nedavno jsem kupoval na aukru komplet predni blikry a myslel jsem si ze jsou klasicky vodorovny, bohuzel podle oznaceni TOP jsou pro montaz svislou...takze mam akorat pouzitelny paraboly :) kde jsi to kupoval ? praha a okoli nebo nejakej eshop ?
23:41:42
29.09.2012
29.09.2012

Hřib
-> vedec: kupoval jsem známému na karosu krytky světel a je rozdíl právě v těch krytkách, červené jsou zvlášť mlhové, obrysové a brzdové, je to značené rozdílnými "éčky" a pak tam jsou i písmena, prý za to prudí na STK, byl rozdíl v sytosti červené a struktuře rastrování, dokonce jsem nevěděl, že přední blinkry mají označení TOP nastojato a i obdélníčky v plastu jsou jinak, přitom v prodejně to měly pod jednou položkou (červené, oranžové) a při prohrabání se našly všechny typy na jeden bus, do důsledků ty couvací krytky nebudou mít značení pro použití jako blinkry (byť s oranžovými žárovkami). Paraboly by měly být všechny stejné 

23:06:09
29.09.2012
29.09.2012

vedec
zdravim, panove mam takovou otazecku. docela se mi libej ciry kryty prednich smerovejch svetel na 1203. takze planuju ze bych je poridil - komplet i s parabolama a ty paraboly pouzil pak jako zadni mlhovky, ktery by se zastaveli do vyklopnyho spodku zadnich dveri. rozmerove by to melo souhlasit s koncovejma svetlama co ma karosa. koukal jsem tak ruzne co kdo prodava a nevite nekdo nahodou jak se lisi mlhovy svetlo od koncovyho na karose ? je rozdil jenom v tom ze do mlhovky daj 21W zarovku kdezto do koncovyho jenom 5W, nebo je rozdil i v tech krycich cervenejch sklech ????
jsou to tyhle obdelnikovy svetla :
www.bvm.cz/zadni-svetlo-k arosa-700-bile/d-516
jsou to tyhle obdelnikovy svetla :
www.bvm.cz/zadni-svetlo-k arosa-700-bile/d-516