blackout ve 120

prohledat
8 příspěvků (zobrazeno 1 až 8) od 24.09.2012 do 27.09.2012, založil/a Kilián
řadit dle data
17:11:31
27.09.2012
Klubko_
-> haso: v tom muselo byt neco vic, funkcni 3 alternator je schopen jet i bez baterky
15:59:06
26.09.2012
haso
mne sa stalo, ze som nemal dotiahnute svorky a jak som pred dojazdom do krizovatky nabehol na kanal, tak povyskocila a prestalo mi to kostrit...
21:24:28
24.09.2012
Kilián
-> Klubko_: mam jí umístěnou originálně vzadu za sedačkama.a je zakrytá dobře na to jsem koukal
21:13:07
24.09.2012
Klubko_
-> Kilián: kde mas baterku umistenou? Nemohlo se ti neco zkratovat o + svorku baterky?

Ja mam u motoru a stalo se mi, ze mi vyskocil z kapsy blatniku hever a zkratoval se o + svorku na baterce.
20:56:12
24.09.2012
Kilián
-> colaczech: díky ti za info.mrknu na to.

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : vim jaký tu jsou témata,na virt chodim už roky,jen mi to přišlo víc jako do fora o elektrice než o tom co jsem podělal když jsem nic nepodělal.jen auto mi trochu brnká na nervy 1
20:07:31
24.09.2012
colaczech
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Tak -> Kilián: popisuje co se mu stalo a zaroven se pta cim to mohlo byt.

Kdyby to dal do toho tematu, tak ho za chvilku bude nekdo peskovat, ze si ma zalozit tema jinde.

Chce to trochu nadhledu a lip cist. Jsou tu jine "vyzivne temata" ktere by stalo za to zkorigovat.

-> Kilián: Ten vvypadek bude mit na svedomi + kabel od baterky na starter. Budou zoxidovane kontakty, nebo to ten kabel samotny (pod izolaci). Popripade ten odpojovac co na nem mas.

Stalo se mi to same.
11:56:32
24.09.2012
dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :)
-> Kilián: Na takové zážitky tu máme téma, nemusíš zakládat další.

skoda-virt.cz/cz/.../1009 63-co-jste-dnes-podelali
11:15:55
24.09.2012
Kilián
tak si takhle v pátek jedu,zastavim na křižovatce a najednou mi přestane hrát radio.v ten moment mi i chcíplo auto.zkoušim nastartovat a nic.zapnu teda varovný světla s tim že auto odtlačim z prostředka silnice a ani varovky nejdou.prostě nešel proud v celym autě.mam na baterce odpojovač ,ale nepamatuju si v jaký fázi byl v inkriminovaný moment.mam za to,že jsem ho po zastavení a spadnutí proudu ve stavu blackoutu jakoby vypnul a pak zase vrátil do polohy zapnuto.auto naskočilo a už to bylo v pohodě.pochybuju že se sám během jízdy vypnul to je podle mě nemožný.ale na 99% byl v poloze zapnutu když proud nešel a vypadl.poradí někdo čím to bylo?sice jsem domů dojel v pohodě ale odpoledne jsem chtěl jet s autem do Německa,radši jsem jel ,ale jinym.další den opět bez problému vše chodilo.
Extreme Tyres