skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
blackout ve 120
17:11:31
27.09.2012
27.09.2012

Klubko_
-> haso: v tom muselo byt neco vic, funkcni
alternator je schopen jet i bez baterky

15:59:06
26.09.2012
26.09.2012

haso
mne sa stalo, ze som nemal dotiahnute svorky a jak som pred dojazdom do krizovatky nabehol na kanal, tak povyskocila a prestalo mi to kostrit...
21:24:28
24.09.2012
24.09.2012

Kilián
-> Klubko_: mam jí umístěnou originálně vzadu za sedačkama.a je zakrytá dobře na to jsem koukal
21:13:07
24.09.2012
24.09.2012

Klubko_
-> Kilián: kde mas baterku umistenou? Nemohlo se ti neco zkratovat o + svorku baterky?
Ja mam u motoru a stalo se mi, ze mi vyskocil z kapsy blatniku hever a zkratoval se o + svorku na baterce.
Ja mam u motoru a stalo se mi, ze mi vyskocil z kapsy blatniku hever a zkratoval se o + svorku na baterce.
20:56:12
24.09.2012
24.09.2012

Kilián
-> colaczech: díky ti za info.mrknu na to.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : vim jaký tu jsou témata,na virt chodim už roky,jen mi to přišlo víc jako do fora o elektrice než o tom co jsem podělal když jsem nic nepodělal.jen auto mi trochu brnká na nervy
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : vim jaký tu jsou témata,na virt chodim už roky,jen mi to přišlo víc jako do fora o elektrice než o tom co jsem podělal když jsem nic nepodělal.jen auto mi trochu brnká na nervy

20:07:31
24.09.2012
24.09.2012

colaczech
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Tak -> Kilián: popisuje co se mu stalo a zaroven se pta cim to mohlo byt.
Kdyby to dal do toho tematu, tak ho za chvilku bude nekdo peskovat, ze si ma zalozit tema jinde.
Chce to trochu nadhledu a lip cist. Jsou tu jine "vyzivne temata" ktere by stalo za to zkorigovat.
-> Kilián: Ten vvypadek bude mit na svedomi + kabel od baterky na starter. Budou zoxidovane kontakty, nebo to ten kabel samotny (pod izolaci). Popripade ten odpojovac co na nem mas.
Stalo se mi to same.
Kdyby to dal do toho tematu, tak ho za chvilku bude nekdo peskovat, ze si ma zalozit tema jinde.
Chce to trochu nadhledu a lip cist. Jsou tu jine "vyzivne temata" ktere by stalo za to zkorigovat.
-> Kilián: Ten vvypadek bude mit na svedomi + kabel od baterky na starter. Budou zoxidovane kontakty, nebo to ten kabel samotny (pod izolaci). Popripade ten odpojovac co na nem mas.
Stalo se mi to same.
11:56:32
24.09.2012
24.09.2012

dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :)
-> Kilián: Na takové zážitky tu máme téma, nemusíš zakládat další.
skoda-virt.cz/cz/.../1009 63-co-jste-dnes-podelali
skoda-virt.cz/cz/.../1009 63-co-jste-dnes-podelali
11:15:55
24.09.2012
24.09.2012

Kilián
tak si takhle v pátek jedu,zastavim na křižovatce a najednou mi přestane hrát radio.v ten moment mi i chcíplo auto.zkoušim nastartovat a nic.zapnu teda varovný světla s tim že auto odtlačim z prostředka silnice a ani varovky nejdou.prostě nešel proud v celym autě.mam na baterce odpojovač ,ale nepamatuju si v jaký fázi byl v inkriminovaný moment.mam za to,že jsem ho po zastavení a spadnutí proudu ve stavu blackoutu jakoby vypnul a pak zase vrátil do polohy zapnuto.auto naskočilo a už to bylo v pohodě.pochybuju že se sám během jízdy vypnul to je podle mě nemožný.ale na 99% byl v poloze zapnutu když proud nešel a vypadl.poradí někdo čím to bylo?sice jsem domů dojel v pohodě ale odpoledne jsem chtěl jet s autem do Německa,radši jsem jel ,ale jinym.další den opět bez problému vše chodilo.