skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Lukas a dálková světla
09:28:59
10.03.2012
10.03.2012

Sten
nojo dík :D sem LOL:D já ty boční totiž zavařil :D tak sem se pak divil kam to mám dát když na rapidovi to mám zapojené...jenže tam je to stříklý barvou tak nepozám ,kterej to je kabel...nojo tak dík mrknu na to ;) i když žárovkou si myslim že to nebude ty sou obě uplně nový a svítěj normálně, to spíš sem to někde záhadně zapojil...
00:03:24
10.03.2012
10.03.2012

Bobesh
-> Sten: Na LUCASu jsou 2 svorkovnice,ne? Ta 4pinová s dvěma kablíky byla na boční blinkry,pokud se nemýlím,hehe
jinak zelená kontrolka na obrysy je správně. Ta dálková,těžko říct,měla by být připojená k pojistce P dálk. světla. Ale pokud se v tom někdo hrabošil,může být i jinak. Brikule může dělat i blbá H4ka,pokud je prasklá či blbě kostří. Nech to bez lamp,proměř zapojení kabelů,správně osaď a uvidíš.

20:34:50
09.03.2012
09.03.2012

Sten
Amatér žádá o radu... mám škodu Garde všecko svítí jak má až na dálková světla...tedy spíš jejich modrou kontrolku když rozsvítím obrysovky svítí zelená kontrolka světel ale zároveň modrá dálkových světel a když zapnu dálková světla tak modrá kontrolka zhasne...myslím si, že je to tím, že mi tam ještě chybí dva kablíky do předu k relátku...na Lukasu jsou tři svorky, ale mám zapojené jen dvě...tak jestli někdo nevíte kam ty dva kabely zapojit dík