skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
zapojení autoradia konkrétní dotaz
20:24:41
02.04.2011
02.04.2011

Jackfree
A ou, asi sem si škrtnul + o jiné piny, nevim či sem něco nevypáli..
20:11:54
02.04.2011
02.04.2011

afro100
jo a zalezi aky protikus tam ma by, pokial standardne iso tak to sa da kupit v obchode, stoji to +/- 50,- Kč
www.autoradia.sk/buxus/.. ./schema_iso_konektora.jpg
www.autoradia.sk/buxus/.. ./schema_iso_konektora.jpg
20:10:03
02.04.2011
02.04.2011

afro100
gnd je kostra
RR-, RR+, RL-, RL+, FL+, FL-, FR+, FR- su kable k reprakom
ostava B.UP a B.REM - tieto dve treba zapojit na +, jedno je stale, na pamat a jedno je po zapnuti kluca, aby sa vypnutim kluca vyplo autoradio .... treba odskusat, ale myslim ze B.REM bude pamat (zapojit stale +) a B.UP bude na + od kluca/spinacky ... pokial nie tak to len prehodis medzi sebou
A.ANT je na zosilovac anteny, pokial mas normalnu antenu, nezapajat k nicomu ...
RR-, RR+, RL-, RL+, FL+, FL-, FR+, FR- su kable k reprakom
ostava B.UP a B.REM - tieto dve treba zapojit na +, jedno je stale, na pamat a jedno je po zapnuti kluca, aby sa vypnutim kluca vyplo autoradio .... treba odskusat, ale myslim ze B.REM bude pamat (zapojit stale +) a B.UP bude na + od kluca/spinacky ... pokial nie tak to len prehodis medzi sebou
A.ANT je na zosilovac anteny, pokial mas normalnu antenu, nezapajat k nicomu ...
19:54:53
02.04.2011
02.04.2011

Jackfree
Koupil sem staré autoradi Pioner, ale neni k němu protikus do konektoru a z rádia koukají jen pinny. Po rozmontování jsou na tištěném spoji popsány takto: GND, RR-, RR+, RL-, RL+, B.UP, FL+, FL-, FR+, FR-, B.REM, A.ANT
Na co mám napojit + a - ? vyzná se v tom někdo? dík za radu
Na co mám napojit + a - ? vyzná se v tom někdo? dík za radu