skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Spínací obvod
21:48:39
19.12.2010
19.12.2010

FORM - zlomená ojnice
Jo jinak napiš mi, pošlu to to po ICQ nebo mailem
21:45:27
19.12.2010
19.12.2010

FORM - zlomená ojnice
Tak pane, trochu jsem to rozjel a řekl bych, ze to máš dost luxusní. Předpokládám, že navrhnout plošňák, vyrobit to a seštelovat uz zvládneš. Doufám, ze nevadí vyšší složitost, ale jsem holt navrhar puntičkář. Snad v tom není nějaká chyba. Jo a dlužíš mi lahvinku kvalitního alkoholu :-)
11:45:36
19.12.2010
19.12.2010

m8rinek
Potřeboval bych od nějaké dobré duše navrhnout obvod, který by v závislosti na teplotě spínal větrák (jasně š120 má policajta, ale já nemám š120).
Pořídil jsem si totiž elektromagnetickou spojku ventilátoru, která funguje tak, že bez produ je rozepnutá a naopak, plán by byl dle odporu z čidla teploty do oné spojky pouštět proud, netřeba plynulé regulace, stačí jen on/off, teplota by se doregulovala trimrem. Bohužel jsem z drátkaření již opravdu vypadl, tak si sám neporadím:(.
Nebyla by nějaká dobrá duše? Co Forme? :D
Pořídil jsem si totiž elektromagnetickou spojku ventilátoru, která funguje tak, že bez produ je rozepnutá a naopak, plán by byl dle odporu z čidla teploty do oné spojky pouštět proud, netřeba plynulé regulace, stačí jen on/off, teplota by se doregulovala trimrem. Bohužel jsem z drátkaření již opravdu vypadl, tak si sám neporadím:(.
Nebyla by nějaká dobrá duše? Co Forme? :D