skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
blbne elektrika Š105l ´77
09:48:15
16.10.2010
16.10.2010

toneK
nieje to dobry napad, nič sa však nestane nerobil som to na jednom aute, pokiaľ to nebude na dlho

17:13:27
14.10.2010
14.10.2010

Matthes, záškodník z TechWebu
toneK 14.10.10 09:02:27 napsal: plus ešte skusim za chodu odpojit bat. čo to urobi.
LoL to je opravdu inteligentni napad

LoL to je opravdu inteligentni napad

17:08:02
14.10.2010
14.10.2010

MOLSO
-> toneK: za chodu odpojit baterku
moc by som to nerobil 

09:02:27
14.10.2010
14.10.2010

toneK
dnes som vybral regler otvoril ho a jak su tri kontakty na tom tranzistore tak dva z nich sa dotykali(iba tak jemne - nemyslim si že je to od vyroby) dnes nahodim, akurat nabijam baterie a pomeram ako je na tom bat. ako je na tom altik a oboje ako su na tom pri klude a pri zataži plus ešte skusim za chodu odpojit bat. čo to urobi.
Vitam dalej akekolvek navrhy
Vitam dalej akekolvek navrhy
16:14:47
13.10.2010
13.10.2010

toneK
spinačku isto meniť nebudem ked tak nataham z nej elektriku na sustavu spinačov a tlačitiek a zamok bude normalne mechanicky fungovat dalej
16:12:20
13.10.2010
13.10.2010

toneK
no može byt aj to ale ked nabijem druhu baterku z hondy (42 ah tušim) ktora je určite dobra lebo honda na nej šlape tak to robi to iste...vyskušam dat teda do tretice inu bateriu
16:06:25
13.10.2010
13.10.2010

vaclav3
Baterka je po smrti. Dej novou a zmizí i problémy s dobíjením.
A spínačce asi taky nepomůže nic jiného, než ji vyměnit.
A spínačce asi taky nepomůže nic jiného, než ji vyměnit.
12:50:16
13.10.2010
13.10.2010

toneK
Zdravím borci mám na vás nasledujuci dotaz :
Skoda 105L r.v 77 zachovalá garážovaná. Je pekná aj všetko ale blbne elektrika a to asi takto : natasal som baterkui doplna, dokonca dve, so štartérom ani netukne, pritom ked rotaham z ineho auta štartuje...alternator bol tiež zly, vymenil sa za druhy 100% funkčný po repase...zdalo sa že je všetko chvilu o.k až na to že v klude, ked som zapol svetla nešli napr. smerovky až ked som motor vytočil na viac otačok smerovka šla...a baterka ked je zapojena sa vybija doteraz. Plus ešte zasekava sa spinačka ked dam klučik na štartovanie aj tam porad ostane a musim ho ručne posunut odtial preč. Urobil som : prečistil kontaky, prekostril, centimeter po centimetri som popozeral kable všetko o.k. nikde sa nezda že by bol skrat. Može byt zlý regulátor? Dnes sa ho chystám vymeniť ale čo ked to bude robit to iste? Baterka sa chyta na nabijačke nevyzera byt zla. Dnes ju skusim znova nabit a premerat aj či altik dobija ale skušal to predtym znamy "vraj šlo..." Mohla by byt na vine aj ta spinačka? Auto ma najazdene origo 67 000 km ani nestálo ani nič začalo to robit podla predchadzajuceho majitela " len tak same od seba". Čo som ešte prehliadol rsp. v čom može byt chyba? Dik moc za odpovede a pomoc
Skoda 105L r.v 77 zachovalá garážovaná. Je pekná aj všetko ale blbne elektrika a to asi takto : natasal som baterkui doplna, dokonca dve, so štartérom ani netukne, pritom ked rotaham z ineho auta štartuje...alternator bol tiež zly, vymenil sa za druhy 100% funkčný po repase...zdalo sa že je všetko chvilu o.k až na to že v klude, ked som zapol svetla nešli napr. smerovky až ked som motor vytočil na viac otačok smerovka šla...a baterka ked je zapojena sa vybija doteraz. Plus ešte zasekava sa spinačka ked dam klučik na štartovanie aj tam porad ostane a musim ho ručne posunut odtial preč. Urobil som : prečistil kontaky, prekostril, centimeter po centimetri som popozeral kable všetko o.k. nikde sa nezda že by bol skrat. Može byt zlý regulátor? Dnes sa ho chystám vymeniť ale čo ked to bude robit to iste? Baterka sa chyta na nabijačke nevyzera byt zla. Dnes ju skusim znova nabit a premerat aj či altik dobija ale skušal to predtym znamy "vraj šlo..." Mohla by byt na vine aj ta spinačka? Auto ma najazdene origo 67 000 km ani nestálo ani nič začalo to robit podla predchadzajuceho majitela " len tak same od seba". Čo som ešte prehliadol rsp. v čom može byt chyba? Dik moc za odpovede a pomoc