skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
bezkontaktní zapalování z fáva do 120cy
19:31:22
02.10.2010
02.10.2010

onda
sprovozněno,přehozen drát,tak se zapojil jinej a valí to.díky za info.

17:32:14
02.10.2010
02.10.2010

King
-> onda: OK, tak na rovinu.....víš jak ten tvůj příspěvek (nebo spíš SMSka: ) vyznívá?
"Mám problém, seru se s tím už druhej den, ale nehodlám to nijak podrobně popisovat, protože mě to už sere"
Fotka ti k ničemu nebude. Máš aspoň schéma podle kterýho to má bejt zapojený. Nastavoval jsi základní předstih rozdělovače - případně jak? Hází to aspoň tu jiskru při startování?
Neboj se rozepiš se :)
"Mám problém, seru se s tím už druhej den, ale nehodlám to nijak podrobně popisovat, protože mě to už sere"
Fotka ti k ničemu nebude. Máš aspoň schéma podle kterýho to má bejt zapojený. Nastavoval jsi základní předstih rozdělovače - případně jak? Hází to aspoň tu jiskru při startování?
Neboj se rozepiš se :)
17:13:56
02.10.2010
02.10.2010

onda
bylo to v plně pojízdném rapidu,tak by o mělo jet i ve 120ci .
17:09:57
02.10.2010
02.10.2010

King
V zásadě by mělo stačit, abys to zapojil tak jak to bylo před tím tzn. např, podle schématu na zadní straně ETZ (samotná krabička zapalování). Kamenem úrazu bejvá nastavení rozdělovače aspoň do takový polohy, aby to šlo aspoň nastartovat.
Jestli se s tím sereš už druhej den, tak jsi už předpokládám zkusil jestli to aspoň hází jiskru (?)
Doporučuju nejdřív použít funkci vyhledávání a hledat "ETZ" - témat je tady za ty léta hromada....
Jestli se s tím sereš už druhej den, tak jsi už předpokládám zkusil jestli to aspoň hází jiskru (?)
Doporučuju nejdřív použít funkci vyhledávání a hledat "ETZ" - témat je tady za ty léta hromada....
16:37:43
02.10.2010
02.10.2010

onda
jak to zapojit?prosím o pomoc už druhej den se s tím s.ru a auto nejede,mám tam motor 136 z favorita a ten byl pojízdnej vytažen z rapida,vše k tomu je cívka,etz a rozdělovač.jezdilo to normálně.nikdy sem to nezapojoval,prosím o fotky šlenu jak to máte zapojené,potřebuju aby to jezdilo.děkuju pčedem.