skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Nestartuje
14:00:44
16.09.2010
16.09.2010

durko
Bateria je nova a ide jak hodinky ... teraz som vybral motor s prevodovkou stieracou a idem to volajako porozoberat.
21:07:49
15.09.2010
15.09.2010

Bobesh
-> durko: Akumulátor je pravděpodobně v háji,odešel jeden či více článků. Ještě to zkus s jinou ale myslím,že to bude zbytečný. U stěračů bude špatná kostra doběhu ale můžou to dělat i opálené kontakty doběhu či cyklovače.
22:46:00
14.09.2010
14.09.2010

durko
Dneska som odmontoval bateriu. Skusil som merak pripojit na napajacie kable no skrat tam nie je . Potom som odmeral bateriu a ukazuje cca 6V. Po pripojeni na nabijacku mi signalka na nabijacke ukazuje akoby bola nabita. Bateria je znacky AEE a ma cez 3 roky neviem presne. Musim vyskusat niaku inu.
..Inak este jedna otazka... stierace (ked auto este slo) sa mi zasekavaju v polke okna pocas stierania a dokonca aj ked vypnem stierac tak nedojde az dole ale sekne sa kdesi napolceste. Pod motorom a prevodom stieracov som nasiel akoby skvrnu od maziva. Myslite ze to bude skor tam niekde chyba ci v elektronike ?
..Inak este jedna otazka... stierace (ked auto este slo) sa mi zasekavaju v polke okna pocas stierania a dokonca aj ked vypnem stierac tak nedojde az dole ale sekne sa kdesi napolceste. Pod motorom a prevodom stieracov som nasiel akoby skvrnu od maziva. Myslite ze to bude skor tam niekde chyba ci v elektronike ?
17:11:08
14.09.2010
14.09.2010

Peterr
Skor by som tipol na staru bateriu. Tu uz dobit nepomaha. Skus pozriet, aka je stara, zivotnost je cca 5 rokov, ale vzdy zavisi na okolnostiach. Pri riadnom skrate je ko okamzite.
09:09:43
14.09.2010
14.09.2010

Tom.t - malej ale vychcanej překupníček
-> durko: preverit baterku, najlepšie premerat, či je v poriadku, a inak pozriet poistkovu skrinu, či není zatečená a pod ..
09:06:45
14.09.2010
14.09.2010

durko
Ahojte vsetci zas raz sa Favorit rozhodol ze nikam nejde. Je to 89 rocnik 136l. Jazdi sa s nim kazdodenne bezproblemovo. Ide o to ze po 10 dnoch som sa vratil z dovolenky dam kluc do zapalovania otocim a nic. Dokonca ani ziadne cvaknutie zavrcanie nic podobne. Dobil som bateriu a to iste. Este som si vsimol, ze ked zasvietim napriklad svetla tak svietia ako keby baterka prave koncila. Vsetko v aute je take akoby nemalo stavu, tak som aj vycistil kontakty na baterii no nic to nezmenilo. Neviete niekto poradit co by to mohlo byt ? (mozu sa stare auta tolko jeb.t aj ked sa s nimi nejazdi ? :D )